Рецепт Кальмар у власному соку фото

Кальмар у власному соку
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Морква , Цибуля , Кальмари
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви все ще думаєте, що кальмар це щось слизьке і гумове, то ви просто не вмієте його готувати. І не треба думати, що тільки сушений кальмар з магазину має смак. Подивіться цей рецепт.

Опис приготування:

Дізнайтеся про те, як приготувати кальмара у власному соку, і ви зміните ставлення до цього морепродукту. Його філе виходить дуже ніжним і соковитим. Воно буде готуватися в духовці, гаситися в банку. Подавайте його з класичним гарніром: рисом або фунчозой. Любителям азіатської кухні повинно сподобається.

  • Кальмар тушка - 800 грам
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
кальмар у власному соку - фото крок 1
Кальмара обдайте окропом, очистіть і випатрайте, а також видаліть хітинову платівку. В кінці наріжте шматочками.
кальмар у власному соку - фото крок 2
Моркву і цибулю помийте, чистий. Моркву натріть на середній тертці, а цибулину крупно поріжте.
кальмар у власному соку - фото крок 3
У глибокій тарілці змішайте кальмарів з цибулею і морквою. Влийте масло, приправити сіллю, поперчіть і добре перемішайте.
кальмар у власному соку - фото крок 4
Перекладіть інгредієнти в 1, 5 літрову суху банку і закрийте горлечко фольгою. Поставте в духовку при 220 градусах.
кальмар у власному соку - фото крок 5
Готуйте кальмара протягом 1, 5 годин. Подавайте з гарніром.

Схожі рецепти