Качка терияки
(покроковий рецепт з фото)
Знають китайці толк в приготуванні качки. І цей рецепт не виняток - м'ясо птиці виходить ніжне. Маринад універсальний, з доступних інгредієнтів. Беріть на замітку мій рецепт.
Рецепт дуже універсальний і підходить для будь-якого виду птиці. Відмінно підійде курка або індичка. Спробуйте, відмінна ідея для смачного обіду або вечері!
- Качка - 400 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Імбир сушений - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте соєвий соус, часник, імбир і цукор.
Добре змастіть маринадом качку з усіх боків і залиште на 30-40 хвилин.
У сковороді розігрійте масло і обсмажте качку з усіх боків.
Смачного!