Кабачки з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Нема часу стояти довго біля плити і бігати по магазинах у пошуках продуктів?
Приготуйте чудові кабачки з беконом. Швидке і смачне рішення проблеми!
Для приготування кабачків з беконом використовуйте молоді кабачки, так набагато смачніше. Бекон, бажано взяти такий, щоб одна скибочка міг обмотати половинку кабачка по колу. Але не біда, якщо щось не так - блюдо все одно смачне і особливо не вимагає від вас грошових і часових витрат. Розрізані кабачки полийте оливковою олією.
- Кабачки - 4 штуки (молоді)
- Бекон - 8 скибочок
- Сир твердий - 150 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Пряні трави - 1 щіпка
Спершу вимийте кабачки. Розріжте їх навпіл. Додати сіль, присипте пряними травами.
Потім обсмажте кабачки з двох сторін.
Викладіть кабачки на деко. Зверху на кожен кладемо по скибочці бекону. Ставимо запікатися в духовку, температура 180 градусів. Запікаємо до готовності кабачків.
Гарячі кабачки посипаємо зверху сиром. Готово!