Рецепт Кабачки з беконом фото

Кабачки з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Кабачок , Бекон
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Нема часу стояти довго біля плити і бігати по магазинах у пошуках продуктів?

Приготуйте чудові кабачки з беконом. Швидке і смачне рішення проблеми!

Опис приготування:

Для приготування кабачків з беконом використовуйте молоді кабачки, так набагато смачніше. Бекон, бажано взяти такий, щоб одна скибочка міг обмотати половинку кабачка по колу. Але не біда, якщо щось не так - блюдо все одно смачне і особливо не вимагає від вас грошових і часових витрат. Розрізані кабачки полийте оливковою олією.

  • Кабачки - 4 штуки (молоді)
  • Бекон - 8 скибочок
  • Сир твердий - 150 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Пряні трави - 1 щіпка
кабачки з беконом - фото крок 1
Спершу вимийте кабачки. Розріжте їх навпіл. Додати сіль, присипте пряними травами.
кабачки з беконом - фото крок 2
Потім обсмажте кабачки з двох сторін.
кабачки з беконом - фото крок 3
Викладіть кабачки на деко. Зверху на кожен кладемо по скибочці бекону. Ставимо запікатися в духовку, температура 180 градусів. Запікаємо до готовності кабачків.
кабачки з беконом - фото крок 4
Гарячі кабачки посипаємо зверху сиром. Готово!

Схожі рецепти