Кабачки по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простого, але дуже легкого і смачної страви. Я часто готую кабачки по-турецьки в домашніх умовах, а мої домашні люблять і пікантний смак. Основа - проста, часу - мінімум.
Відмінне блюдо для всіх тих, хто любить овочі, а зокрема кабачок. Я цей рецепт знайшла в одній кулінарній книзі і вирішила спробувати свої здібності. У мене вийшло, незважаючи на те, що я початківець кухар. Смак страви приголомшливий!
- Кабачок - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 30 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Йогурт - 50 грам
1. Пропоную приготувати кабачки по-турецьки в домашніх умовах. Блюдо просте, як і будь-яка з кабачків, але неймовірно смачне і незвичайне.
2. Краще брати молоді овочі, коли в серцевині ще не сфорязикні насіння.
3. Отже, нарізані кубиками кабачки відправляємо на сковороду смажитися. До них в середині смаження додаємо цибулю і помідори.
4. А в самому кінці додаємо йогурт, томатну пасту і часник. Часник краще розчавити, щоб був сік. Тушкуємо близько п'яти хвилин і в кінці відправляємо до соусу наші кабачки. Доводимо до готовності і знімаємо з вогню.
5. При подачі притрусіть зеленню і перцем. Я таке блюдо готую з рисом. Його можна додати до соусу сирим, а можна в кінці вже відварених. Деякі додають і фарш. А є ще один спосіб, це коли кабачки по-турецьки в домашніх умовах перед подачею поливають йогуртно-часниковим соусом. Я ж готую кабачки разом з ним.