Індичка з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Індичка з болгарським перцем - це ароматне, смачне, цілком собі дієтичне блюдо. М'ясо індички нежирне, його можна використовувати для приготування дієтичних страв. Розповідаю рецепт одного з них!
Індичка з болгарським перцем виходить дуже ніжною, соковитою і надзвичайно смачною. Індичку з болгарським перцем розкладаємо в порційні тарілки і подаємо до столу, посипавши зеленню. Красиво і смачно!
- Індичка - 600 грам (філе)
- Болгарський перець - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Перецьь чилі - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком

Часник і перчик чилі порізати на дуже дрібні шматочки. Перецьь обов'язково очистити від насіння. Припустити в рослинному маслі на сковороді.

Лук очистити, нарізати кубиками і відправити до часнику на сковороду.

Моркву натерти на крупній тертці і теж покласти в сковороду до овочів. Все акуратно перемішати.

Філе індички помити, обсушити паперовим рушником, нарізати шматочками. Посолити, поперчити і обсмажити на другий сковороді.

Так само обсмажуємо гриби. Я брала шампіньйони.

Болгарський перець миємо, очищаємо від насіння.

Помідори миємо, нарізаємо кубиками. Перецьь і помідори додаємо до овочів, смажачі в сковороді і все добре перемішуємо.

Туди ж додаємо гриби, закриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин.

Додаємо до овочів м'ясо індички і тушкуємо до готовності 20 хвилин.