Рецепт Індичка з болгарським перцем фото

Індичка з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Індичка з болгарським перцем - це ароматне, смачне, цілком собі дієтичне блюдо. М'ясо індички нежирне, його можна використовувати для приготування дієтичних страв. Розповідаю рецепт одного з них!

Опис приготування:

Індичка з болгарським перцем виходить дуже ніжною, соковитою і надзвичайно смачною. Індичку з болгарським перцем розкладаємо в порційні тарілки і подаємо до столу, посипавши зеленню. Красиво і смачно!

  • Індичка - 600 грам (філе)
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перецьь чилі - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
індичка з болгарським перцем - фото крок 1
Часник і перчик чилі порізати на дуже дрібні шматочки. Перецьь обов'язково очистити від насіння. Припустити в рослинному маслі на сковороді.
індичка з болгарським перцем - фото крок 2
Лук очистити, нарізати кубиками і відправити до часнику на сковороду.
індичка з болгарським перцем - фото крок 3
Моркву натерти на крупній тертці і теж покласти в сковороду до овочів. Все акуратно перемішати.
індичка з болгарським перцем - фото крок 4
Філе індички помити, обсушити паперовим рушником, нарізати шматочками. Посолити, поперчити і обсмажити на другий сковороді.
індичка з болгарським перцем - фото крок 5
Так само обсмажуємо гриби. Я брала шампіньйони.
індичка з болгарським перцем - фото крок 6
Болгарський перець миємо, очищаємо від насіння.
індичка з болгарським перцем - фото крок 7
Помідори миємо, нарізаємо кубиками. Перецьь і помідори додаємо до овочів, смажачі в сковороді і все добре перемішуємо.
індичка з болгарським перцем - фото крок 8
Туди ж додаємо гриби, закриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин.
індичка з болгарським перцем - фото крок 9
Додаємо до овочів м'ясо індички і тушкуємо до готовності 20 хвилин.

Схожі рецепти