Рецепт Індичка на мангалі фото

Індичка на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка, Птах
Вагітним і годуючим
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Страви приготовані на мангалі мають особливий смак і аромат. Пропоную простий рецепт індички, маринованої з часником, базиліком і запеченої на мангалі. Дуже смачно, спробуйте!

Індичка приготована за цим рецептом буде м'якою і соковитою. Зовні запече скоринка. Кількість солі і спецій корегуйте за смаком.

  • Indyushatina - 1, 5 кілограма
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Базилік - 1 пучок
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - 2 щіпки
  • Пряні трави - 2 щіпки
індичка на мангалі - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
індичка на мангалі - фото крок 2
Індичину промиваємо в холодній воді. З усіх боків робимо надрізи. Біля кісточки глибокі надрізи.
індичка на мангалі - фото крок 3
Готуємо маринад. У миску насипаємо сіль, перець і пряні трави.
індичка на мангалі - фото крок 4
Додаємо часник і базилік. Навесні можна використовувати молодий часник.
індичка на мангалі - фото крок 5
Базиліком, часником і спеціями наповнюємо надрізи в індичатині. Ми залишаємо на 30-60 хвилин.
індичка на мангалі - фото крок 6
Готуємо мангал. Дрова повинні повністю прогоріти. Потрібні вугілля і хороший жар. Індичку кладемо на решітку і запікаємо, періодично перевертаючи.
індичка на мангалі - фото крок 7
Біля кістки індичину проколюємо ножем, щоб перевірити ступінь готовності. Запікаємо близько 40 хвилин.
індичка на мангалі - фото крок 8
Indyushatina готовий. Подаємо з овочами і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти