Рецепт Хачапурі ще більш придатні в багет фото

Хачапурі ще більш придатні в багет
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Бринза , Адигейський сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Даний варіант можна назвати експрес-рецептом. Тут немає тесту, тому все буде швидко, але дуже ситно і смачно! Начинка залишиться незмінною. Дивіться, як приготувати хачапурі по-аджарський в багеті.

Опис приготування:

Приготування хачапурі по-аджарський - це довгий і цікавий процес, який вимагає часу і уваги. Сьогодні ж у мене експрес рецепт, швидко і смачно я постараюся приготувати аналог хачапурі по-аджарський, але в багеті. Начинка буде такою ж, буде і запечене яйце, масло і зелень, але замість ніжної булочки - хрусткий французький багет! Давайте дивитися, що у мене вийшло!

  • Багет - 1 штука
  • Яйце варене - 3 штуки
  • Яйце сире - 4 штуки
  • Адигейський сир - 100 грам
  • Бринза - 100 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
хачапурі ще більш придатні в багет - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Три яйця відваріть круто, якщо яйця великі, то двох буде достатньо.
хачапурі ще більш придатні в багет - фото крок 2
Натріть на крупній тертці сири і варені яйця. Солити масу не потрібно, так як бринза і так досить солона, просто добре перемішайте.
хачапурі ще більш придатні в багет - фото крок 3
Багет поріжте на 2 частини поперек, потім кожну частину - на дві уздовж. Видаліть м'якоть, вийде 4 човники. Помістіть їх на сухий і чистий лист. Духовку дозволите прогріватися на максимум.
хачапурі ще більш придатні в багет - фото крок 4
У кожен човник покладіть чверть сирної маси, утрамбуйте за допомогою чайної ложки. Зробіть поглиблення по центру сильніше, а по краях менше. Вбийте яйця і посоліть, якщо бажаєте. Надішліть хачапурі в духовку на 5-6 хвилин, щоб схопився білок.
хачапурі ще більш придатні в багет - фото крок 5
Готово! Жовток повинен залишитися рідким, а білок - тільки прихопити.
хачапурі ще більш придатні в багет - фото крок 6
Покладіть на яйця по парі шматочків вершкового масла, присипте рубаною зеленню і подайте до столу відразу ж. Пригощайтеся!

Схожі рецепти