Гужеро в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Гужеро - це хрусткі булочки з чудовим золотистим відтінком, який так радує око, а ніжний сирний смак чудово підкреслить келих доброго червоного вина.
Якщо підходити з практичної сторони, то Гужеро можуть грати будь-яку роль: ви можете подати їх до аперитиву, вони можуть бути вступним або вступним блюдом в меню обіду. Обов'язково спробуйте!
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вода - 1 Склянка
1. У сотейнику змішайте вершкове масло, влийте в нього воду, додайте сіль і перець за смаком і доведіть до кипіння.
2. Всипте в масло борошно і розмішуйте тісто дерев'яною ложкою до тих пір, поки воно не почне відлипати від стінок сотейника.
3. Випарюйте рідина з тіста на повільному вогні ще хвилини дві, після чого вбийте в нього яйця і додайте тертий сир. Перемішайте.
4. За допомогою кондитерського шприца на пергаментному папері сформуйте невеликі кружечки.
5. Перед випіканням змастіть Гужеро молоком. Готуйте їх протягом 25 хвилин при температурі 190 градусів.