Рецепт Гужеро в духовці фото

Гужеро в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка

Гужеро - це хрусткі булочки з чудовим золотистим відтінком, який так радує око, а ніжний сирний смак чудово підкреслить келих доброго червоного вина.

Якщо підходити з практичної сторони, то Гужеро можуть грати будь-яку роль: ви можете подати їх до аперитиву, вони можуть бути вступним або вступним блюдом в меню обіду. Обов'язково спробуйте!

  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Вода - 1 Склянка
гужеро в духовці - фото крок 1
1. У сотейнику змішайте вершкове масло, влийте в нього воду, додайте сіль і перець за смаком і доведіть до кипіння.
гужеро в духовці - фото крок 2
2. Всипте в масло борошно і розмішуйте тісто дерев'яною ложкою до тих пір, поки воно не почне відлипати від стінок сотейника.
гужеро в духовці - фото крок 3
3. Випарюйте рідина з тіста на повільному вогні ще хвилини дві, після чого вбийте в нього яйця і додайте тертий сир. Перемішайте.
гужеро в духовці - фото крок 4
4. За допомогою кондитерського шприца на пергаментному папері сформуйте невеликі кружечки.
гужеро в духовці - фото крок 5
5. Перед випіканням змастіть Гужеро молоком. Готуйте їх протягом 25 хвилин при температурі 190 градусів.

Схожі рецепти