Гаспаччо з діабетичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Іспанська холодний суп "гаспаччо" з діабетичним соусом. Це просто мрія господині, варити нічого не треба, готується за 15 хвилин, смачно і корисно.
Приготувати іспанська холодний суп "гаспаччо" - справа кількох хвилин, дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням і на здоров'я!
- Діабетичний соус - 150 грам
- Холодна кип'ячена вода - 150 мілілітрів
- Огірок - 1 штука (огірок середніх розмірів)
- Болгарський перець - 1 штука
- Гострий перець чилі - 0, 5 штуки (інгредієнти не обов'язковий, додається за бажанням.)
- Червона цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія першого холодного віджиму - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кнопка - 2 скибочки
- Свіжий базилік - 20 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування гаспаччо.
Насамперед наріжте кубиком батон, бажано, щоб він був вчорашнім, злегка підсохлим. Покладіть на деко і відправте в духовку, щоб підрум'янити на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Очистіть і довільно наріжте огірок, покладіть його в чашу блендера.
Очистіть і поріжте довільно болгарський перець, його теж відправляйте в чашу блендера.
Дрібно наріжте червону цибулю і теж відправте до овочів.
Подрібніть часник і, якщо любите погостріше, додайте половинку гострого перцю чилі, з ним смак буде більш пікантним.
Всі овочі складіть в блендер.
Подрібніть овочі в блендері до кашки.
Викладіть подрібнені овочі в миску.
Візьміть 150 грамів діабетичного томатного соусу, додайте 150 мілілітрів холодної кип'яченої води.
Добре змішайте томатний соус і воду, до однорідності.
Влийте томат до подрібненим овочам.
Додайте оливкову олію, сіль за смаком.
Додайте подрібнений базилік.
Подавайте гаспаччо з зарум'яненим сухариками, це вибух смаку, гостро, смачно, пікантно, до того ж корисно. Від душі рекомендую приготувати діабетичний суп гаспачо.