Рецепт Гарнір з брокколі фото

Гарнір з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі , Брокколі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Це - дуже легкий, смачний і корисний дієтичний гарнір з брокколі. Прекрасно поєднується і з рибою, і з м'ясом.

Опис приготування:

Якщо ви перебуваєте в пошуках смачного, красиво виглядає на тарілці, корисного і легкого гарнір - то гарнір з брокколі вам повинен сподобатися. Виходить і смачно, і корисно. Якщо хочете зробити гарнір з брокколі більш ситним, додайте сюди відварну картоплю. А якщо подрібнити цей гарнір в блендері - вийде смачненьке овочеве пюре, яке теж добре буде поєднуватися з м'ясом і рибою.

Рецепт гарніру з брокколі:

1. Брокколі моєму і розбираємо на суцвіття. Квасоля і морква кидаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин до готовності.

2. Одночасно при цьому, в іншій каструлі варимо брокколі - хвилин 7-9 в киплячій воді, до готовності.

3. Всі овочі відкидаємо на друшляк і відразу ж обливали крижаною водою - завдяки цьому вони не втратять свій зелений колір. У квасолі видаляємо хвостики, що залишилася ріжемо на 3-4 частини.

4. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди видавлений часник, трошки обсмажуємо. Як часник запахне - викладаємо в сковороду всі овочі і обсмажуємо 2-3 хвилини.

5. Овочі викладаємо в тарілку, змішуємо із зеленню, скроплюємо їх соком половини лимона. Акуратно перемішуємо.

Готово! Подавати гарячим до м'яса або риби.


  • Брокколі - 500 грам
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Морква - 250 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
Якщо ви перебуваєте в пошуках смачного, красиво виглядає на тарілці, корисного і легкого гарнір - то гарнір з брокколі вам повинен сподобатися. Виходить і смачно, і корисно. Якщо хочете зробити гарнір з брокколі більш ситним, додайте сюди відварну картоплю. А якщо подрібнити цей гарнір в блендері - вийде смачненьке овочеве пюре, яке теж добре буде поєднуватися з м'ясом і рибою.

Рецепт гарніру з брокколі:

1. Брокколі моєму і розбираємо на суцвіття. Квасоля і морква кидаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин до готовності.

2. Одночасно при цьому, в іншій каструлі варимо брокколі - хвилин 7-9 в киплячій воді, до готовності.

3. Всі овочі відкидаємо на друшляк і відразу ж обливали крижаною водою - завдяки цьому вони не втратять свій зелений колір. У квасолі видаляємо хвостики, що залишилася ріжемо на 3-4 частини.

4. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди видавлений часник, трошки обсмажуємо. Як часник запахне - викладаємо в сковороду всі овочі і обсмажуємо 2-3 хвилини.

5. Овочі викладаємо в тарілку, змішуємо із зеленню, скроплюємо їх соком половини лимона. Акуратно перемішуємо.

Готово! Подавати гарячим до м'яса або риби.

Схожі рецепти