Рецепт Гарнір до курки фото

Гарнір до курки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри , Страви у фользі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати гарнір до курки або будь-якого іншого м'яса, риби і морепродуктів? Тоді дивіться цей рецепт. Більш того, такий гарнір може служити окремим вегетаріанським гарячим.

Опис приготування:

Картоплею, мабуть, нікого не здивуєш, але її люблять майже всі, тому як гарнір до курки або будь-якого іншого основної страви вона підходить ідеально. А ця картопелька вразить вас своїм ніжним смаком і приголомшливим ароматом чебрецю і кропу. Все геніальне просто!

  • Картопля молода - 1 кілограм (дрібні бульби, приблизно однакові за розміром)
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
  • Приправа для картоплі - За смаком
  • Чебрець - 5 штук (гілочки)
  • Кріп - 1 пучок
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Вода - 220 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - За смаком
1
Візьміть великий шматок фольги і складіть його вдвічі. Закрутіть куточки фольги догори, щоб отримати своєрідну чашу.
2
Картопля добре вимийте і просушіть. Викладіть його в фольгу одним шаром.
3
Картопля присипте двома видами перцю, приправою, викладіть шматочки масла, гілки чебрецю і кропу. Влийте воду і загорніть фольгу в кульок щільно.
4
Духовку розігрійте до 180 градусів і відправте картопля запікатися приблизно на годину. Подавайте гарнір до м'яса, додавши до картоплі трохи гірчиці.

Схожі рецепти