Гарнір до курки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати гарнір до курки або будь-якого іншого м'яса, риби і морепродуктів? Тоді дивіться цей рецепт. Більш того, такий гарнір може служити окремим вегетаріанським гарячим.
Картоплею, мабуть, нікого не здивуєш, але її люблять майже всі, тому як гарнір до курки або будь-якого іншого основної страви вона підходить ідеально. А ця картопелька вразить вас своїм ніжним смаком і приголомшливим ароматом чебрецю і кропу. Все геніальне просто!
- Картопля молода - 1 кілограм (дрібні бульби, приблизно однакові за розміром)
- Вершкове масло - 150 грам
- Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
- Приправа для картоплі - За смаком
- Чебрець - 5 штук (гілочки)
- Кріп - 1 пучок
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Вода - 220 мілілітрів
- Дижонская гірчиця - За смаком
1
Візьміть великий шматок фольги і складіть його вдвічі. Закрутіть куточки фольги догори, щоб отримати своєрідну чашу.
2
Картопля добре вимийте і просушіть. Викладіть його в фольгу одним шаром.
3
Картопля присипте двома видами перцю, приправою, викладіть шматочки масла, гілки чебрецю і кропу. Влийте воду і загорніть фольгу в кульок щільно.
4
Духовку розігрійте до 180 градусів і відправте картопля запікатися приблизно на годину. Подавайте гарнір до м'яса, додавши до картоплі трохи гірчиці.