Рецепт Гарнір до кукурудзяну кашу фото

Гарнір до кукурудзяну кашу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Найпростіший гарнір, який підійде під безліч гарячих страв, це смажені або тушковані овочі. І це завдяки тому, що можна вибрати будь-які поєднання, тобто. Підібрати овочі на свій смак.

Опис приготування:

На цей раз хочу вам розповісти про те, як приготувати гарнір до кукурудзяну кашу. І так ситне блюдо має урівноважитися більш легким доповненням, тому я зупинилася на цьому варіанті. На обід цей рецепт буде просто ідеальний, а ще можна до нього подати котлетки, а якщо ви їсте в пост, то залиште все так, як є.

  • Брокколі - 4 штуки (суцвіття)
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Печериці - 3-4 штук
  • Горошок - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Кабачок - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чилі - 10 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
гарнір до кукурудзяну кашу - фото крок 1
Кабачки і моркву почистіть і наріжте зручним способом. Перець і часник подрібніть.
гарнір до кукурудзяну кашу - фото крок 2
Печериці промийте, розділіть їх на четвертинки.
гарнір до кукурудзяну кашу - фото крок 3
На сковороді розігрійте обидва види масла. Додайте в неї все овочі, крім горошку, а також шампіньйони. Смажте 3 хвилини, помішуючи. Приправити сіллю і poperčite.
гарнір до кукурудзяну кашу - фото крок 4
В кінці всипте горошок. Вогонь вимкніть, а сковороду закрийте кришкою.
гарнір до кукурудзяну кашу - фото крок 5
Додайте гарнір з овочів до кукурудзяну кашу. Смачного!

Схожі рецепти