Гарнір до кукурудзяну кашу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Найпростіший гарнір, який підійде під безліч гарячих страв, це смажені або тушковані овочі. І це завдяки тому, що можна вибрати будь-які поєднання, тобто. Підібрати овочі на свій смак.
Опис приготування:
На цей раз хочу вам розповісти про те, як приготувати гарнір до кукурудзяну кашу. І так ситне блюдо має урівноважитися більш легким доповненням, тому я зупинилася на цьому варіанті. На обід цей рецепт буде просто ідеальний, а ще можна до нього подати котлетки, а якщо ви їсте в пост, то залиште все так, як є.
- Брокколі - 4 штуки (суцвіття)
- Морква - 0, 5 штуки
- Печериці - 3-4 штук
- Горошок - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кабачок - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Кабачки і моркву почистіть і наріжте зручним способом. Перець і часник подрібніть.
Печериці промийте, розділіть їх на четвертинки.
На сковороді розігрійте обидва види масла. Додайте в неї все овочі, крім горошку, а також шампіньйони. Смажте 3 хвилини, помішуючи. Приправити сіллю і poperčite.
В кінці всипте горошок. Вогонь вимкніть, а сковороду закрийте кришкою.
Додайте гарнір з овочів до кукурудзяну кашу. Смачного!