Фрикадельки з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки з квасолі - це просте і смачне блюдо, яким можна урізноманітнити звичне меню. Простота приготування, дивовижний смак і неймовірна користь - все це в фрикадельках з квасолі.
З квасолі готують масу різноманітних страв. Боби додають в салати, супи, овочеве рагу, подають як гарнір до м'яса. Але все більшої популярності набирають саме котлети і фрикадельки з квасолі. За своєю суттю, квасоля є дуже цінним продуктом харчування і при обробці практично не втрачає своїх корисних властивостей. Смачні, ситні, корисні і готуються швидко. Вони обов'язково припадуть до смаку всій родині! Як приготувати фрикадельки з квасолі я вам розповім.
- Квасоля - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Жовток - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 0.5 склянки
- Часник - 4 зубчики
- Томати перетерті - 150 мілілітрів
- Вершки - 50 мілілітрів
- Базилік - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Фосоль відваріть в підсоленій воді до готовності.
Лук і помідор наріжте кубиками.
Квасоля пропустіть через м'ясорубку.
Лук обсмажте в невеликій кількості масла.
Додайте до цибулі помідори.
Додати сіль, додайте спеції.
До квасолі додайте обсмажену цибулю і помідори.
Додайте панірувальні сухарі і 1 жовток.
Тісто добре перемішайте. Сформуйте маленькі фрикадельки.
Обсмажте на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості масла до золотистої скоринки.
Приготуйте соус.
У каструлі з'єднайте протерті томати, вершки і спеції. Прогрейте, але не кип'ятіть.
Полийте фрикадельки томатним соусом.
Фрикадельки з квасолі готові.
Смачного!
Смачного!