Фрикадельки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжне, смачне і ситне блюдо. А вже аромат який! Будь-гарнір до нього, навіть самий банальний, запросто перетвориться в святкове блюдо. А як приготувати фрикадельки з грибами зараз розповім.
Такі фрикадельки з грибами в домашніх умовах готуються дуже просто, і навіть, я б сказала, доволі швидко. Зате вже таке ароматне блюдо виходить, що я б навіть не рекомендувала додавати багато спецій. Адже що може бути краще справжнього грибного аромату? Так ось вам класичний рецепт фрикадельок з грибами, спробуйте, будете в захваті!
- Фарш - 300 грам
- Печериці - 500 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Приблизно третина від усіх грибів відділяємо, моєму і пропускаємо через м'ясорубку або блендер. Змішаємо з фаршем і однієї подрібненої цибулиною. Перемішаємо, додамо спеції.
2. Формуємо з фаршу кульки, і запікаємо 20 хвилин при 200 градусах в духовці.
3. Тим часом займемося соусом. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, обсмажити цибулю. Коли стане прозорим, - додамо гриби, і смажимо все разом, поки рідина з грибів не випарується.
4. Вливаємо бульйон і сметану. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і додаємо фрикадельки. Під кришкою тушкуємо 10 хвилин.
5. Готово! Смачного!