Форель у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжно і ароматне блюдо з риби - форель у вершковому соусі. Крім неперевершеного смаку, страва має низькою калорійністю, погодьтеся, це не маловажний фактор при виборі пиши.
Приготувати форель в вершковому соусі зовсім не складно. Приготування можна розділити на 3 етапу: 1) готуємо рибу 2) робимо соус 3)запікаємо рибу. Поки форель в вершковому соусі ще гаряча, блюдо слід подавати до столу. Прикрасити рибу можна червоною ікрою або помідорами чері і пригощати своїх гостей разом з салатом зі свіжих овочів і ароматним хлібом. Простий рецепт приготування форелі в вершковому соусі, до ваших послуг. Хай щастить!
- Стейк форелі - 250 грам
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Чайна ложка
- Вершки - 150 мілілітрів(10-15%)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Кріп - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Промийте і розріжте лимон навпіл. Видавіть, за допомогою соковижималки, сік з двох половинок, ми його використовуємо, щоб замаринувати рибу.
Стейк форелі промийте і просушіть. Викладіть рибу на тарілку, сіль і poperčite, полийте лимонним соком і збризніть оливковим маслом. Залиште маринуватися на 20-30 хвилин.
Дрібно наріжте кріп.
Приготуємо вершковий соус. Розтопіть на сковороді вершкове масло.
Тепер, додайте борошно. Перемішуючи, додайте вершки. В кінці, по бажанню, додайте кріп. Масу необхідно довести до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою.
Змастіть деко олією. Викладіть стейк форелі. Запікати 25-30 хвилин, temeperatura 190 градусів.
Гарячу форель, виймаємо дерев'яною лопаткою і кладемо на тарілку. Зверху поливаємо вершковим соусом і прикрашаємо помідорами чері. Смачного!