Рецепт Джерки з сьомги фото

Джерки з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Джерки - це сушені шматочки м'яса, які відмінно підходять в якості перекусу або закуски до пива, наприклад. Я ж хочу запропонувати вам спробувати зробити їх з червоною рибки, буде дуже здорово!

Опис приготування:

Я розповім, як приготувати Джерк з сьомги в духовці, але якщо у вас є сушарка для овочів і фруктів, можна також скористатися нею. Щоб рибка була насиченою і ароматною, обов'язково попередньо її потрібно замаринувати. Спеції ви можете вибрати ті, що вам більше до душі. Спробуйте, така закуска вже точно в сто раз краще покупних чіпсів або сухариків.

  • Філе сьомги - 400 грам (або лосося)
  • Яблучний оцет - 1/2 склянки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1.5 чайних ложки
  • Сушений часник і цибулю - 2 чайних ложки
джерки з сьомги - фото крок 1
1. Шматочок червоної рибки вимийте, переконайтеся, що в ньому немає кісток. Надішліть в морозилку хвилин на 20-25.
джерки з сьомги - фото крок 2
2. Трохи підморожені сьомгу наріжте гострим ножем дуже тонкими скибочками.
джерки з сьомги - фото крок 3
3. Ось такі полосочки вийшли.
джерки з сьомги - фото крок 4
4. З'єднайте яблучний оцет, соєвий соус, сік лимона і воду. Додайте сіль і спеції, все ретельно перемішайте.
джерки з сьомги - фото крок 5
5. Викладіть рибку в зручний контейнер і залийте отриманим маринадом. Накрийте і приберіть на добу в холодильник.
джерки з сьомги - фото крок 6
6. Обсушити рибку на паперовому рушнику. Духовку розігрійте до 70 градусів, викладіть рибку на деко, трохи змащене маслом. Засух 2-3 годин до podrumyanivaniya. Якщо використовуєте сушку для овочів, встановіть температуру і час згідно з інструкцією.
джерки з сьомги - фото крок 7
7. Ось такі Джерк з сьомги в домашніх умовах. Просто, смачно, досить оригінально. Рекомендую спробувати!

Схожі рецепти