Черевця сьомги в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже проста і смачна закуска до будь-якого святкового столу. Запікається на тонких аркушах лаваша, які набувають ароматний присмак лосося і не залишать байдужим нікого.
Така закуска - страва, яке можна сміливо пропонувати всім бажаним, але іноді раптово з'явилося гостям. Готується воно ну дуже швидко і просто. А враження залишаються незабутніми.
- Черевця сьомги - 500 грам
- Листи лаваша - 3 штуки
- Спеції для риби - За смаком
- Сіль - За смаком
- Кунжут - За смаком
1. Черевця очистіть від луски і ретельно вимийте.
2. Три листа лаваша викладіть на змащене маслом деко, а зверху додайте шматочки сьомги. Приправте спеціями, сіллю і кунжутом.
3. Запікати черевця сьомги слід в духовці, розігрітій до 200 ° С протягом 20 хвилин.
3. Така закуска легко розділяється на порції і подається гарячої. Відмінно йде з червоним вином. Смачного!