Рецепт Черевця сьомги в духовці фото

Черевця сьомги в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Дуже проста і смачна закуска до будь-якого святкового столу. Запікається на тонких аркушах лаваша, які набувають ароматний присмак лосося і не залишать байдужим нікого.

Така закуска - страва, яке можна сміливо пропонувати всім бажаним, але іноді раптово з'явилося гостям. Готується воно ну дуже швидко і просто. А враження залишаються незабутніми.

  • Черевця сьомги - 500 грам
  • Листи лаваша - 3 штуки
  • Спеції для риби - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кунжут - За смаком
черевця сьомги в духовці - фото крок 1
1. Черевця очистіть від луски і ретельно вимийте.
черевця сьомги в духовці - фото крок 2
2. Три листа лаваша викладіть на змащене маслом деко, а зверху додайте шматочки сьомги. Приправте спеціями, сіллю і кунжутом.
черевця сьомги в духовці - фото крок 3
3. Запікати черевця сьомги слід в духовці, розігрітій до 200 ° С протягом 20 хвилин.
черевця сьомги в духовці - фото крок 4
3. Така закуска легко розділяється на порції і подається гарячої. Відмінно йде з червоним вином. Смачного!

Схожі рецепти