Черевця сьомги смажені
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чим здивувати в романтичний вечір? Поділюся своїм секретним рецептом. Спробуйте рецепт черевець сьомги смажених, і Ваша половинка буде в захваті!
Поспішаю Вас заспокоїти. Всупереч дорожнечі даного продукту, дієтологи дуже радять вживати сьомгу принаймні раз в тиждень. У цій рибі крім інших корисних мікроелементів і жирних кислот міститься речовина мелатонін. Мелатонін впливає на клітини організму омолаживающе. А цей факт тільки надихне прекрасна стать! Тому не затягуйте з походом в маркет і здійсніть мрію в життя - спробуйте простий рецепт черевець сьомги смажених. Вперед!
- Лосось - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки (для смаження)
1. Уявляю простий рецепт смажених черевець сьомги.
Для початку промити черевця водою.
Для початку промити черевця водою.
2. Далі все просто: нарізати невеликими шматочками
3. Гурмани можуть дозволити собі побільше солі і спецій.
4. Трохи масла - і жарка починається!
5. Всього 10 хвилин, і кулінарний шедевр готовий.
Перевертати черевця сьомги в міру прожарювання.
Перевертати черевця сьомги в міру прожарювання.
6. Смачного! Рецепт приготування смажених черевець сьомги неймовірно простий.