Рецепт Dzhalebi фото

Dzhalebi
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно, Вівсянка, Крупи, Манька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Десерти

Хочете спробувати щось екзотичне? Приготуйте східну індійську солодкість з дивовижною назвою "джалебі" . Готується на основі вівсянки, манки і борошна. Виходить дуже повітряним і солодким!

Дивіться, як приготувати "джалебі" в домашніх умовах. Готувати слід почати ще з вечора, адже знадобиться заздалегідь замочити вівсянку в воді, щоб вранці продовжити процес приготування. Готові солодощі умочують в шафрановий сироп, набуваючи красиву глянсову поверхню. Хай щастить!

  • Манна крупа - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Вівсянка - 1/2 штуки (упаковки (близько 200 грам))
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
  • Шафран - 1 щіпка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор коричневий - 3 Ст. Ложки
Dzhalebi - фото крок 1
Половину пачки вівсянки змішайте з 1, 5 літрами води. Ми залишаємо масу на ніч, а вранці проціджуємо через сито. Паралельно перемішуємо манку з борошном, рослинним маслом і сіллю. Додаємо масу, отриману з вівсянки з водою, збиваємо.
Dzhalebi - фото крок 2
Prigotovim shafranovиy сироп. Шафран залийте гарячою водою, дайте настоятися якийсь час. Процідіть через сито і додайте лимонний сік і коричневий цукор. Перемішайте.
Dzhalebi - фото крок 3
Вам знадобиться кондитерський шприц або аналогічний пристрій. Можна прорізати маленьку дірочку в целофановому пакеті.
Dzhalebi - фото крок 4
Набираємо в шприц тісто і спіралькою видавлюємо на розігріту сковороду з маслом.
Dzhalebi - фото крок 5
Обсмажуємо до золотистого з обох сторін.
Dzhalebi - фото крок 6
Перекладаємо джалебі на паперовий рушник, щоб стік жир. Вмочуємо солодощі в шафрановий сироп і подаємо до столу. Смачного!