Dorada на грилі

Dorada на грилі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Дорада - дуже смачна рибка, яка є в меню кращих ресторанів світу. Важливо вміти правильно її приготувати і в потрібному маринаді. Дуже смачним буде варіант, як приготувати дорада на грилі.

опис приготування:

Крім приголомшливого смаку і аромату, отримуємо рум'яну і хрустку скоринку, а всередині рибка виходить дуже ніжною і делікатною. Для маринаду використовуємо оливкову олію з соком лайма і додаємо до нього трави і сіль крупного помелу. На вугіллі рибка готується дуже швидко, а для маринаду буде потрібно від 30 хвилин 2-3 годин. Подають рибку з овочами гриль, із зеленню, з картопляним пюре або пюре з селери.

  • обробка— 2 штуки
  • вапно— 2 штуки
  • Оливкова олія— 2 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Майоран— 1 Чайна ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • Сіль грубого помелу— За смаком
Dorada на грилі - фото крок 1 1. Насамперед ретельно чистимо і моєму рибку, витираємо насухо. У мисці змішуємо сік лайм, оливкова олія і спеції. На рибі робимо неглибокі надрізи по всій довжині і перекладаємо її в контейнер з кришкою, поливаємо маринадом і додаємо лавровий лист (2 зовні і по одному кладемо всередину). Відправляємо рибу в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Dorada на грилі - фото крок 2 2. Дістаємо промаринуватися рибу і перекладаємо її на решітку-гриль. Обсмажуємо з двох сторін не більше 10-15 хвилин до отримання золотистої скоринки.

Dorada на грилі - фото крок 3 3. Перекладаємо рибку з гриля на тарілку і подаємо зі свіжою зеленню, легким овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти

Dorada по-provanski

Dorada по-provanski

Кухня Провансу тісно пов'язана з рибою. Саме звідти прийшов до нас цей рецепт доради по-прованськи. Рибка виходить дуже ароматною і смачною, а приготувати її нескладно. Спробуйте і не пошкодуєте. опис приготування: Все те різноманітність дарів моря, яке є на морському узбережжі Франції, знайти...

читати далі
Ананас, смажений на грилі

Ананас, смажений на грилі

ананас, смажений на грилі — прекрасна солодка закуска або екзотичний гарнір до птиці або м'яса. Дуже оригінальний спосіб урізноманітнити своє меню під час літніх пікніків. опис приготування: Здивувати гостей під час вилазок на природу непросто, оскільки в більшості випадків готуються одні й ті...

читати далі
Ананаси на грилі

Ананаси на грилі

Ананаси на грилі - це смачне і зовсім нескладна страва. Ананасова кислота розщеплює жири, а значить, фрукт буде ідеальною заміною калорійного десерту після ситного обіду або вечері. опис приготування: Такий вид десерту підійде дівчатам, які в даний період життя готуються до пляжного сезону і т...

читати далі
Анрекот на грилі

Анрекот на грилі

В духовці, на природі в мангалі або в сковороді-гриль можна приготувати чудовий антрекот. Для цього знадобиться добрий шматок м'яса, сіль, перець, сковорода-гриль або решітка і хороший апетит! опис приготування: Ми будемо готувати антрекот на сковороді-гриль. Але якщо ви бажаєте смажити його н...

читати далі
Антрекот на грилі

Антрекот на грилі

Якщо для вас немає нічого смачнішого соковитого шматочка м'яса з ароматом димку, тоді ви не проходите мимо і запам'ятовуйте рецепт приготування антрекота на грилі в пікантному маринаді. опис приготування: Щоб приготувати соковитий і смачний яловичий антрекот на грилі в домашніх умовах потрібно...

читати далі