Рецепт Dorada по-provanski фото

Dorada по-provanski
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Обробка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кухня Провансу тісно пов'язана з рибою. Саме звідти прийшов до нас цей рецепт доради по-прованськи. Рибка виходить дуже ароматною і смачною, а приготувати її нескладно. Спробуйте і не пошкодуєте.

Опис приготування:

Все те різноманітність дарів моря, яке є на морському узбережжі Франції, знайти на наших прилавках неможливо. Але риба дорада, приготована за цим рецептом з фото, перенесе вас на берег Провансу, а купити більш-менш свіжу дораду у нас все-таки можна. Смачна, ароматна риба по-прованськи в домашніх умовах не поступиться страви від шеф-кухаря ресторану. Готуйте і насолоджуйтеся результатом!

  • Корифена - 3 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Паста Tapenade - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Суміш прованських трав - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Перець мелений - 1 щіпка
Dorada по-provanski - фото крок 1
Очищену і вимиту дорадо злегка обсушити і обсипем сумішшю прованських трав і сіллю. Відкладемо рибу для Маринівка і займемося помідорами.
Dorada по-provanski - фото крок 2
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку. Нарізати на часточки і посипати перцем.
Dorada по-provanski - фото крок 3
Змішуємо пасту тапенада з сухарями.
Dorada по-provanski - фото крок 4
Застеляємо деко папером для випічки. Обмащуємо рибу пастою з сухарями і викладаємо на папір. Поверх риби укладаємо часточки помідор.
Dorada по-provanski - фото крок 5
Відправляємо рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Схожі рецепти