Яблучний пиріг «Sharlotka більш provanski»
(покроковий рецепт з фото)
Яблучний пиріг "шарлотка по-прованськи" - це традиційна шарлотка, тільки з горіхами. Виходить такий пиріг дуже ніжним і неймовірно ароматним завдяки горіхам, кориці і яблук. Спробуйте!
Поспішаю поділитися з вами цим чудовим рецептом ароматної шарлотки! Поєднання яблук і горіхів завжди було досить гармонійним, але в цьому рецепті ніжне тісто об'єднує їх і створює неймовірно ніжну текстуру! Такий пиріг відмінно підійде для довгого осіннього чаювання. Рекомендую нарізати цей пиріг не так, як тортик, а невеликими квадратами або прямокутниками. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати яблучний пиріг "шарлотка по-прованськи", тому що тримати такий рецепт в секреті - справжній злочин!
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Горіхи волоські - 80 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Яблука - 3 штуки
- Ванілін - За смаком
- Обкладинка - За смаком
1. Розбийте в миску яйця, додайте цукор, ванільний цукор і корицю, збийте все міксером, щоб яєчна маса побіліла і трохи збільшилася в обсязі.
2. Додайте просіяне через сито борошно, погасіть соду оцтом і додайте в тісто. Ретельно перемішайте тісто. Додайте подрібнені блендером горіхи і знову перемішайте.
3. Яблука очистіть від насіння і наріжте кубиками 0, 5 см. Додайте яблука в тісто і перемішайте. Вилийте тісто в застелену пергаментним папером форму і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 1 час.
4. Змастіть готовий пиріг варенням і посипте волоськими горіхами. Смачного!