Рецепт Яблучний пиріг «Sharlotka більш provanski» фото

Яблучний пиріг «Sharlotka більш provanski»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Фрукти, Яблука, Яйця, Горіхи, Грецькі горіхи
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Пироги, Шарлотка

Яблучний пиріг "шарлотка по-прованськи" - це традиційна шарлотка, тільки з горіхами. Виходить такий пиріг дуже ніжним і неймовірно ароматним завдяки горіхам, кориці і яблук. Спробуйте!

Поспішаю поділитися з вами цим чудовим рецептом ароматної шарлотки! Поєднання яблук і горіхів завжди було досить гармонійним, але в цьому рецепті ніжне тісто об'єднує їх і створює неймовірно ніжну текстуру! Такий пиріг відмінно підійде для довгого осіннього чаювання. Рекомендую нарізати цей пиріг не так, як тортик, а невеликими квадратами або прямокутниками. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати яблучний пиріг "шарлотка по-прованськи", тому що тримати такий рецепт в секреті - справжній злочин!

  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Горіхи волоські - 80 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 3 штуки
  • Ванілін - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
яблучний пиріг
1. Розбийте в миску яйця, додайте цукор, ванільний цукор і корицю, збийте все міксером, щоб яєчна маса побіліла і трохи збільшилася в обсязі.
яблучний пиріг
2. Додайте просіяне через сито борошно, погасіть соду оцтом і додайте в тісто. Ретельно перемішайте тісто. Додайте подрібнені блендером горіхи і знову перемішайте.
яблучний пиріг
3. Яблука очистіть від насіння і наріжте кубиками 0, 5 см. Додайте яблука в тісто і перемішайте. Вилийте тісто в застелену пергаментним папером форму і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 1 час.
яблучний пиріг
4. Змастіть готовий пиріг варенням і посипте волоськими горіхами. Смачного!

Схожі рецепти