Sharlotka пов'язані
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт шарлотки пісної актуальний як для тих, хто постить, так і для тих, хто хоче просто спробувати яблучну шарлотку з дещо незвичним, несподіваним смаком. Просто і дуже смачно.
Інструкція, як приготувати пісну шарлотку:
1. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати невеликими кубиками.
2. У мисці змішати всі інгредієнти - нарізані яблука, яблучне пюре, сік, корицю, ванілін, соду, сіль, цукор, манку і борошно. Гарненько перемішати.
3. Тісто перекласти в змащену вершковим маслом форму для запікання.
4. Поставити форму в розігріту до 170 градусів духовку і запікати до готовності (готовність визначаємо, проткнув зубочисткою - якщо суха, значить шарлотка готова). Час запікання не вказую, оскільки воно залежить від розміру форми і від духовки. Втім, визначити готовність шарлотки на око нескладно - як тільки диплом стала рум'яною, а зубочистка виходить з шарлотки сухий, можна діставати з духовки.
Ось, власне, і весь рецепт. Пов'язані sharlotka готові K podache стілець. Смачного!
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Яблучне пюре - 200 грам
- Яблука - 3 штуки
1. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати невеликими кубиками.
2. У мисці змішати всі інгредієнти - нарізані яблука, яблучне пюре, сік, корицю, ванілін, соду, сіль, цукор, манку і борошно. Гарненько перемішати.
3. Тісто перекласти в змащену вершковим маслом форму для запікання.
4. Поставити форму в розігріту до 170 градусів духовку і запікати до готовності (готовність визначаємо, проткнув зубочисткою - якщо суха, значить шарлотка готова). Час запікання не вказую, оскільки воно залежить від розміру форми і від духовки. Втім, визначити готовність шарлотки на око нескладно - як тільки диплом стала рум'яною, а зубочистка виходить з шарлотки сухий, можна діставати з духовки.
Ось, власне, і весь рецепт. Пов'язані sharlotka готові K podache стілець. Смачного!