Рецепт Домашній бульйонний кубик фото

Домашній бульйонний кубик
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На швидку руку
Заготовки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт овочевих бульйонних кубиків в домашніх умовах. У складі такої заготовки ви завжди можете бути впевнені! Ніяких підсилювачів смаку, тільки натуральні трави і спеції.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати домашній бульйонний кубик. Одна порція (приблизно 2 середня лінія) такого кубика розрахована на 400 мл. Води. Зберігайте кубики в морозилці. Бульйонний кубик можна використовувати не тільки для приготування супів, але і гарнірів.

  • Селера - 3 штуки (стебло)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 12 зубчиків
  • Імбир - 30 грам
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Braai - 1/2 пучка
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
домашній бульйонний кубик - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
домашній бульйонний кубик - фото крок 2
Морква, селера і цибулю наріжте кубиками. Імбир і часник очистіть від шкірки. Зелень крупно порубати ножем.
домашній бульйонний кубик - фото крок 3
Подрібніть все в блендері до однорідної маси.
домашній бульйонний кубик - фото крок 4
Готову масу розкладіть у формочки для льоду. Надішліть в морозилку до повного застигання.
домашній бульйонний кубик - фото крок 5
Домашній бульйонний кубик готовий!

Схожі рецепти