Салат «кубик Рубика»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування дуже смачного салату латвійської кухні.
Опис приготування:
Салат Кубик Рубік отримав свою назву через 6 інгредієнтів, що входять до його складу і через багатого розмаїття квітів. Інгредієнти можуть змінюватися в залежності від того, що в холодильнику, але ми представимо вашій увазі класичний рецепт приготування салату кубик рубик.
- Кукурудза (консервована) - 100 грам
- Капуста червонокачанна - 500 грам
- Морква (варена) - 1 штука
- Огірки - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Сіль і Майонез - - За смаком
1. Покришити капусту, посолити і ретельно пом'яти її руками (можна ложкою, але ефект буде слабший), щоб вона дала сік.
2. Яйця відварити, почистити і відокремити жовтки, білки нарізати і перемішати з капустою. Дати постояти десь півгодини. Сік червонокачанної капусти забарвить яєчний білок в блакитний колір.
3. Нарізати огірки та моркву кубиками, додати кукурудзу. Коли білки добре прокрасятся об'єднати приготовлену суміш з капустою.
4. Добре перемішати, укласти в салатницю і заправити майонезом. Завдяки різнобарвним продуктам, з яких зроблений салат, додаткового прикраси не потрібно