Салат «кубик Рубика»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дуже смачного салату латвійської кухні.
Салат Кубик Рубік отримав свою назву через 6 інгредієнтів, що входять до його складу і через багатого розмаїття квітів. Інгредієнти можуть змінюватися в залежності від того, що в холодильнику, але ми представимо вашій увазі класичний рецепт приготування салату кубик рубик.
- Кукурудза (консервована) - 100 грам
- Капуста червонокачанна - 500 грам
- Морква (варена) - 1 штука
- Огірки - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Сіль і Майонез - - За смаком
2. Яйця відварити, почистити і відокремити жовтки, білки нарізати і перемішати з капустою. Дати постояти десь півгодини. Сік червонокачанної капусти забарвить яєчний білок в блакитний колір.
4. Добре перемішати, укласти в салатницю і заправити майонезом. Завдяки різнобарвним продуктам, з яких зроблений салат, додаткового прикраси не потрібно