Рецепт Домашній Біг-Мак фото

Домашній Біг-Мак
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Сир, Фарш, Яловичина, Цибуля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Бургери, Гамбургер

Пишна булочка з кунжутом, начинена котлетками з яловичого фаршу, сиром, листям салату, з смачним гострим соусом. Big Mac - це знаменитий фаст-фуд, який можна приготувати в домашніх умовах.

Перед вами - докладна інструкція, як приготувати домашній Біг-Мак. М'яка булочка просочується соусом, ніжна котлетка поєднується зі свіжою зеленню і тягучим сиром. Всі інгредієнти підібрані ідеально для швидкого і ситного перекусу.

Рецепт булочок для бургерів можна знайти в моїх рецептах.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Булочка для бургерів - 2 штуки
  • Фарш яловичий - 200 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Салат "айсберг" - 1/2 штуки (або китайська капуста)
  • Сир - 4 скибочки
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Біг-Мак соус - 200 грам (майонез, Корнішон, оцет 6%, гірчичний, часник, паприка)
  • Сіль - За смаком
домашній Біг-Мак - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Цибулю очистіть, солоний огірок подрібніть.
домашній Біг-Мак - фото крок 2
Фарш добре вимісити, сформуйте з нього котлетки з діаметром, підходить під розмір булочки. Обсмажте до рум'яності з одного боку на розігрітій олії. Переверните.
домашній Біг-Мак - фото крок 3
Покладіть зверху по скибочці сиру, накрийте кришкою і готуйте ще 2-3 хвилини.
домашній Біг-Мак - фото крок 4
Булочку розріжте поперек на 3 частини. Китайська капуста і цибулю дрібно наріжте.
домашній Біг-Мак - фото крок 5
Зберіть Біг Мак: рогалик, соус, капуста, цибуля, огірок, котлета з сиром, соус. Повторіть шари і зверху завершите булочкою. Смачного!

Схожі рецепти