Домашній Біг-Мак
(покроковий рецепт з фото)
Пишна булочка з кунжутом, начинена котлетками з яловичого фаршу, сиром, листям салату, з смачним гострим соусом. Big Mac - це знаменитий фаст-фуд, який можна приготувати в домашніх умовах.
Перед вами - докладна інструкція, як приготувати домашній Біг-Мак. М'яка булочка просочується соусом, ніжна котлетка поєднується зі свіжою зеленню і тягучим сиром. Всі інгредієнти підібрані ідеально для швидкого і ситного перекусу.
Рецепт булочок для бургерів можна знайти в моїх рецептах.
Приємних вам клопоту на кухні!
- Булочка для бургерів - 2 штуки
- Фарш яловичий - 200 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Салат "айсберг" - 1/2 штуки (або китайська капуста)
- Сир - 4 скибочки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Біг-Мак соус - 200 грам (майонез, Корнішон, оцет 6%, гірчичний, часник, паприка)
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Цибулю очистіть, солоний огірок подрібніть.
Фарш добре вимісити, сформуйте з нього котлетки з діаметром, підходить під розмір булочки. Обсмажте до рум'яності з одного боку на розігрітій олії. Переверните.
Покладіть зверху по скибочці сиру, накрийте кришкою і готуйте ще 2-3 хвилини.
Булочку розріжте поперек на 3 частини. Китайська капуста і цибулю дрібно наріжте.
Зберіть Біг Мак: рогалик, соус, капуста, цибуля, огірок, котлета з сиром, соус. Повторіть шари і зверху завершите булочкою. Смачного!