«Детройт» піца
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Одні люблять піцу з тонкою основою, інші ж люблять товсте тісто, щоб піца була ситна і поживна. Для любителів другого варіанту є відмінний рецепт, як приготувати «Детройт» піцу.
Якщо ви хоча б раз пробували таку піцу, тоді ви обов'язково захочете ще і ще шматочок. Особливість цієї піци в тому, що спершу її запікають з начинкою, а потім змащують томатним соусом. Відразу ж подавайте піцу, поки він гаряча. Використовуйте 2 виду сиру, можна будь-яку ковбасу.
- Тепла вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Борошно - 1 1/5 склянки
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 0, 5 чайних ложки
- Томатний соус - 800 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 1/4 склянки
- Пепероні - 12 скибочок
- Моцарелла - 2 склянки
2. Всипте борошно і енергійно перемішайте всю суміш лопаткою.
4. Форму для піци змастіть рослинною олією, розкачайте тісто і викладіть його в форму, розрівняйте руками.
6. Посоліть і додайте цукровий пісок в каструлю до соусу.
8. Посипте краю основи у формі тертим пармезаном.
10. Натріть на крупній тертці моцарелу і посипте піцу по всьому Коржу.
12. Акуратно видаліть піцу з форми і викладіть її на решітку, відразу щедро змастіть томатним соусом.