Рецепт Ціна більш венозна фото

Ціна більш венозна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
М'ясо, Яловичина, Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в паніровці

Деякі страви здаються набагато складніше у виконанні, ніж є насправді. Така ситуація сталася з тим, коли я дізналася, як приготувати шніцель по-віденськи на сковороді. Пробуйте і ви!

Цей шніцель є добре відбитий тонкий шматок м'яса, який потім панірують і обсмажують. До нього підійде дуже багато гарнірів. Наприклад, я подавала шніцель з вареним картоплею і тушкованою капустою. Ці продукти люблять в Австрії та Німеччині, де було придумано блюдо.

  • Яловичина м'якоть - 500 грам
  • Сухарі паніровочні - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершки 35% - 2 Ст. Ложки (або крем)
  • Борошно - 7-9 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2/3 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Петрушка - За смаком
ціна більш венозна - фото крок 1
М'ясо промийте. Видаліть з нього прожилки і плівку. Наріжте м'якоть слайсами.
ціна більш венозна - фото крок 2
Яловичину відбийте молоточком. Посоліть і поперчіть її з обох сторін.
ціна більш венозна - фото крок 3
У мисці збийте яйця зі спеціями, сіллю і перцем.
ціна більш венозна - фото крок 4
До яєчної маси додайте вершки. Перемішайте все до єдиної консистенції.
ціна більш венозна - фото крок 5
Підготуйте тарілки з борошном і сухарями. Спочатку шматки м'яса обваляйте в борошні.
ціна більш венозна - фото крок 6
Потім - в вершкової масі, а в кінці - в сухарях.
ціна більш венозна - фото крок 7
У розігрітій олії на сильному вогні обсмажте шніцелі по 5 хвилин з кожного боку. Приберіть зайвий жир серветками. Смачного!

Схожі рецепти