Ціна більш венозна
(покроковий рецепт з фото)
Деякі страви здаються набагато складніше у виконанні, ніж є насправді. Така ситуація сталася з тим, коли я дізналася, як приготувати шніцель по-віденськи на сковороді. Пробуйте і ви!
Цей шніцель є добре відбитий тонкий шматок м'яса, який потім панірують і обсмажують. До нього підійде дуже багато гарнірів. Наприклад, я подавала шніцель з вареним картоплею і тушкованою капустою. Ці продукти люблять в Австрії та Німеччині, де було придумано блюдо.
- Яловичина м'якоть - 500 грам
- Сухарі паніровочні - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершки 35% - 2 Ст. Ложки (або крем)
- Борошно - 7-9 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Петрушка - За смаком
М'ясо промийте. Видаліть з нього прожилки і плівку. Наріжте м'якоть слайсами.
Яловичину відбийте молоточком. Посоліть і поперчіть її з обох сторін.
У мисці збийте яйця зі спеціями, сіллю і перцем.
До яєчної маси додайте вершки. Перемішайте все до єдиної консистенції.
Підготуйте тарілки з борошном і сухарями. Спочатку шматки м'яса обваляйте в борошні.
Потім - в вершкової масі, а в кінці - в сухарях.
У розігрітій олії на сильному вогні обсмажте шніцелі по 5 хвилин з кожного боку. Приберіть зайвий жир серветками. Смачного!