Чилі з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Знамените мексиканське блюдо - чилі, дуже полюбили в США. Його там почали видозмінювати, додавати замість яловичини птицю, а також використовувати сезонні овочі. Таким чином і вийшов даний рецепт.
За консистенцією виходить щось схоже на рагу, хоча з більш дрібною нарізкою. За смаком, природно, гостре, а на вигляд дуже яскраве. Я розповім вам, як приготувати чилі з індичкою і гарбузом. Що, і таке може бути. Тут важливо зберігати технологію і основні інгредієнти, а інше можна міняти. Вийде смачно!
- Фарш з індички - 500 грам
- Помідори консервовані подрібнені в соку - 450 грам
- Гарбузове пюре - 450 грам
- Квасоля червона консервована - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Кмин - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Чилі порошок - 2, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Підготуйте інгредієнти. Дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажте інгредієнти до прозорості в олії на великій сковороді. Потім додайте фарш.
2. Наріжте дрібно перець. Додайте його в сковороду, коли індичка придбає золотисту скориночку.
3. Слідом відправте гарбуз, боби, помідори і всі спеції. Зменшіть вогонь до мінімального.
4. Гасіть блюдо протягом 30 хвилин під кришкою на слабкому вогні, періодично помішуючи.
5. Подавайте чилі з зеленню і вершковим соусом. Смачного!