Рецепт Чатні з буряка і яблук фото

Чатні з буряка і яблук
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Буряк, Овочі, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки, Гостре, Солоне

Чатні - індійський пряний соус. В даному випадку чатні дуже ароматний, кисло-солодкий. Готується дуже просто і швидко, з найдоступніших інгредієнтів. Заходьте і дивіться рецепт!

Рецепт цього соусу перевірений роками, до того ж, він відноситься до традиційної індійської кухні. Дотримуйтесь всі нюанси рецепта, - і результат Вас обов'язково порадує!

  • Буряк - 500 грам
  • Яблуко - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Імбир - 30 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний - 500 мілілітрів
чатні з буряка і яблук - фото крок 1
1. Яблуко, sveklu і цибулю очистити, наріжте кубиком. Імбир почистіть і натріть на тертці.
чатні з буряка і яблук - фото крок 2
2. Викладіть все в каструльку і засипте цукром. Залиште на 30 хвилин.
чатні з буряка і яблук - фото крок 3
3. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте на невеликому вогні близько години.
чатні з буряка і яблук - фото крок 4
4. Охолодіть і розкладіть по стерилізованим банкам. Смачного!

Схожі рецепти