Чатні з буряка і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Чатні - індійський пряний соус. В даному випадку чатні дуже ароматний, кисло-солодкий. Готується дуже просто і швидко, з найдоступніших інгредієнтів. Заходьте і дивіться рецепт!
Рецепт цього соусу перевірений роками, до того ж, він відноситься до традиційної індійської кухні. Дотримуйтесь всі нюанси рецепта, - і результат Вас обов'язково порадує!
- Буряк - 500 грам
- Яблуко - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Цукор - 300 грам
- Імбир - 30 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 500 мілілітрів
1. Яблуко, sveklu і цибулю очистити, наріжте кубиком. Імбир почистіть і натріть на тертці.
2. Викладіть все в каструльку і засипте цукром. Залиште на 30 хвилин.
3. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте на невеликому вогні близько години.
4. Охолодіть і розкладіть по стерилізованим банкам. Смачного!