Рецепт Буряк в пароварці фото

Буряк в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Буряк , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Легка вечеря , Святковий обід
Гарніри
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

У багатьох вдома є пароварка, але не всі знають, як правильно готувати в ній буряк. Приготована за правилами, буряк вийде смачною і не втратить корисних властивостей.

Опис приготування:

У Вас є пароварка? Не нехтуйте нею, готуйте овочі на пару! багато хто боїться, що буряк, приготована в пароварці, втратить свій колір. Але це не так: буряк не тільки не втратить колір, але і збереже свої корисні якості! Ділюся з Вами перевіреним рецептом приготування буряка в пароварці.

  • Буряк - За смаком
буряк в пароварці - фото крок 1
1. Очищаємо буряк від шкірки і обполіскувати. Це потрібно для того, щоб дрібні піщинки, бува, не потрапили в блюдо разом з буряком.
буряк в пароварці - фото крок 2
2. Укладаємо буряк в пароварку. Ви можете нарізати її скибочками або шматочками, якщо хочете заощадити час і місце в пароварці. Однак врахуйте, що, приготована таким чином, буряк втратить більшу частину корисних речовин. Варимо овоч в пароварці протягом 20-30 хвилин.
буряк в пароварці - фото крок 3
3. Готову буряк дістаємо з пароварки і готуємо будь-яку страву, яке включає її в себе в якості інгредієнта. Як дізнатися, готова буряк? Якщо вона стала напівпрозорої з кінців - значить, просто готовий, скоріше витягуйте. Можете бути спокійними - буряк зберегла більшість своїх вітамінів і мінералів. А приготувалася-то як швидко!

Схожі рецепти