Рецепт Бурітос фото

Бурітос
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви , Страви з начинкою , Тортілья
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Бурітос - це варіації на тему мексиканської кухні. Ця страва часто готують як національне блюдо. Воно продається в придорожніх кафе і в вишуканих дорогих ресторанах. Це дуже смачно!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати буритос, то прочитайте цей рецепт. Така мексиканська перепічка з начинкою порадує ваших близьких. Її можна приготувати на природі на мангалі. Тоді буритос буде пахнути"димком" . По бажанню, ви можете додати туди посічену зелень.

  • Лаваш - 6 штук (або коржі)
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Лук білий - 1 штука
  • Приправа - 1 Чайна ложка
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець червоний пекучий - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сир голландський - 40 грам
  • Сирок Плавлений - 6 штук
бурітос - фото крок 1
Лаваші краще вибирати круглої форми, в них легше загортати начинку. Вони повинні бути свіжими, так як черстві дуже ламаються і кришаться. Викладіть лаваші на робочу поверхню і покладіть в центр кожного по шматку плавленого сиру.
бурітос - фото крок 2
У сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому фарш з додаванням дрібно нарубаного ріпчастої цибулі. Додайте сіль і спеції. Ви можете купити спеціальну мексиканську суміш перців, але вона досить гостра. Одержаний фарш викладіть поверх сиру.
бурітос - фото крок 3
Тепер вам необхідно приготувати соус, без якого блюдо буде сухим і прісним. У чистій сковорідці обсмажте дрібно нарізану болгарський перець з порізаними і очищеними від шкірки томатами. Додайте до овочів половинку перчика чилі і томатну пасту. Готовий соус викладіть на обсмажену фарш.
бурітос - фото крок 4
Загорніть лаваш на манер конвертів. Викладіть їх в деко. Змащувати його нічим не потрібно. Зверху кожен буритос посипте натертим на тертці твердим сиром. Поставте в духовку на десять хвилин, щоб з'явилася сирна скоринка. Подавайте блюдо гарячим, поки сир в лаваші залишається м'яким.

Схожі рецепти