Рецепт Bramborakï фото

Bramborakï
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Цибуля
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Брамборак - це чеські картопляні деруни з додаванням шматочків бекону і обов'язково пива. Так, так, саме пива, і тут нема чому дивуватися, у багатьох чеських стравах присутній пиво, і це смачно!

Опис приготування:

Брамборак - ідеальний спосіб нагодувати всю сім'ю - від малого до великого. І не бійтеся давати брамборак дітям - пива в них зовсім мало, а після термічної обробки так взагалі тільки аромат залишиться. А він, до речі, буде просто чарівним. Ще б, адже тут, крім пива, також велика кількість прянощів, які роблять смак і аромат просто карколомним. Сподіваюся, Січня ви zaintrigovala, тому читайте рецепт, як приготувати брамборак, біжіть за відсутніми продуктами і швидше готуйте! впевнена, ви будете задоволені результатом!

  • Картопля - 500 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пиво світле - 100 мілілітрів
  • Борошно - 3-5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1-2 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
Bramborakï - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і цибулю очистіть і промийте. В оригіналі потрібно використовувати бекон, але мені більше подобається варіант з свинячий вирізкою.
Bramborakï - фото крок 2
Картопля натріть на крупній тертці.
Bramborakï - фото крок 3
М'ясо пропустіть разом з луком через м'ясорубку.
Bramborakï - фото крок 4
Змішайте картоплю і м'ясо з цибулею, додайте яйця, сіль і спеції, влейте пиво. В останній момент я вирішила додати друге яйце, щоб котлетки вже точно не розпадалися.
Bramborakï - фото крок 5
Добре перемішайте, додайте необхідну кількість борошна, щоб маса вийшла не дуже рідкою.
Bramborakï - фото крок 6
У сковороді розігрійте олію. Ложкою викладайте картопляну масу в сковороду, сформувавши невеликі котлетки.
Bramborakï - фото крок 7
Смажте з обох сторін до золотистої скоринки.
Bramborakï - фото крок 8
Брамборак готові. Вони смачні і гарячими, і холодними. Подавайте брамборак з будь-яким соусом. Смачного!

Схожі рецепти