Рецепт Бoрщ з кіслoй кaпусти фото

Бoрщ з кіслoй кaпусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Яловичина
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід
Борщ, Супи

Смачний гарячий суп на обід - що може бути краще? Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Додайте його в обране, щоб в будь-який момент приготувати борщ.

Борщ з кислої капусти може служити як в якості першого страви, так і в якості повноцінного обіду. Подавайте борщ зі сметаною і хлібом. Прикрасити можете свіжою зеленню. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм (скелет)
  • Капуста кисла - 165 грам
  • Зелень для супу - 1 пучок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки (великий)
  • Буряк - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 10 штук (горошком)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - 3 L
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Промийте м'ясо і зелень, покладіть у велику каструлю. Почистіть одну цибулину, покладіть до м'яса і зелені, додайте туди перець-горошок, лавровий лист, приправити сіллю, залийте водою і залиште варитися 2 годину, іноді знімаючи піну.
2
Очистіть і наріжте картоплю.
3
Наріжте дрібно другу цибулину, часник, буряк і морква, підсмажте на розігрітій олії 10 хвилин.
4
Поріжте дрібно помідор, додайте в сковороду разом з томатною пастою, посоліть і тушкуйте ще 5 хвилин.
5
Процідіть готовий бульйон в іншу каструлю. М'ясо наріжте.
6
Додайте в бульйон картоплю і варіть приблизно 10 хвилин. Потім додайте кислу капусту.
7

Також додайте в суп обсмажені овочі, приправити сіллю, поперчіть і варіть ще 15-20 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Схожі рецепти