Бoрщ з кіслoй кaпусти
(покроковий рецепт з фото)
Смачний гарячий суп на обід - що може бути краще? Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Додайте його в обране, щоб в будь-який момент приготувати борщ.
Борщ з кислої капусти може служити як в якості першого страви, так і в якості повноцінного обіду. Подавайте борщ зі сметаною і хлібом. Прикрасити можете свіжою зеленню. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм (скелет)
- Капуста кисла - 165 грам
- Зелень для супу - 1 пучок
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки (великий)
- Буряк - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Перець - 10 штук (горошком)
- Лавровий лист - 1 штука
- Вода - 3 L
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Промийте м'ясо і зелень, покладіть у велику каструлю. Почистіть одну цибулину, покладіть до м'яса і зелені, додайте туди перець-горошок, лавровий лист, приправити сіллю, залийте водою і залиште варитися 2 годину, іноді знімаючи піну.
2
Очистіть і наріжте картоплю.
3
Наріжте дрібно другу цибулину, часник, буряк і морква, підсмажте на розігрітій олії 10 хвилин.
4
Поріжте дрібно помідор, додайте в сковороду разом з томатною пастою, посоліть і тушкуйте ще 5 хвилин.
5
Процідіть готовий бульйон в іншу каструлю. М'ясо наріжте.
6
Додайте в бульйон картоплю і варіть приблизно 10 хвилин. Потім додайте кислу капусту.
7
Також додайте в суп обсмажені овочі, приправити сіллю, поперчіть і варіть ще 15-20 хвилин на слабкому вогні під кришкою.