Рецепт Bender з knedlikami фото

Bender з knedlikami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную Вам рецепт чеської кухні: Bender з knedlikami. Тушковане м'ясо в хлібно-пивному соусі. М'ясо виходить ніжне, м'яке і соковите. Хлібний соус прекрасний. Порадуйте близьких рецептом чеської кухні. Обов'язково збережи собі цей рецепт.

При приготуванні цієї страви зовсім необов'язково використовувати яловичину, можна взяти і свинину, и курятину. І пиво, звичайно, не обов'язково темне.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 400 грам
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Темне пиво - 0, 5 L
  • Білий хліб - 4-5 скибочок
Bender з knedlikami - фото крок 1
1. М'ясо наріжте на невеликі шматки.
Bender з knedlikami - фото крок 2
2. Цибуля наріжте півкільцями.
Bender з knedlikami - фото крок 3
3.Обсмажте цибулю разом з м'ясом, потім додайте склянку води і тушкуйте 40 хвилин.
Bender з knedlikami - фото крок 4
4. Для пивного соусу м'якуш хліба замочіть в пиві хвилин на 20.
Bender з knedlikami - фото крок 5
5. Перетріть в кашку.
Bender з knedlikami - фото крок 6
6. Додайте до м'яса, перемішайте і тушкуйте пару годин.
Bender з knedlikami - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти