Бекон в сиропі
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас асоціюють американську кухню з жирними і ситними м'ясними стравами. І іноді це дійсно так. Але ж вони можуть заграти по-новому, головне - знати, як до цього підійти. Вчіться!
Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, як приготувати бекон в сиропі. Що, саме таке оригінальне рішення подарує вам масу різних смаків. Ситне м'ясо, солодка глазур і гострий соус. Закуска відмінно поєднується з пивом або подібними напоями. Звичайно, закуска жирна, але раз на місяць побалувати себе можна, адже так?
- Бекон - 450 грам
- Цукор коричневий - 2, 5 Ст. Ложки
- Кленовий сироп - 2 Ст. Ложки
- Чилі порошок - 1, 5 чайних ложки
Бекон наріжте тонкими смужками. Надішліть в духовку на решітці на 20 хвилин при 180 градусах.
Зробіть соус, змішавши сироп, цукор і чилі.
Тим часом дістаньте бекон і змастіть його соусом. Надішліть м'ясо назад в духовку.
Запікайте бекон ще 20 хвилин. Дайте закусці охолонути близько 15 хвилин. Приємною дегустації!