Рецепт Бажання з курячої грудки фото

Бажання з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Бажання
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную вашій увазі дивно простий рецепт приготування буженини з курячої грудки. Така буженина - ідеальна їжа не тільки для дорослих, але і дітей.

Опис приготування:

Як приготувати буженину з курячої грудки?

1. Насамперед необхідно вимити і просушити грудку. З'єднати в невеликій мисці сіль, чорний перець і паприку, орегано. В рецепт приготування буженини з курячої грудки можна використовувати і інші спеції за смаком. Отриманою сумішшю ретельно натерти курочку і залишити на 5-10 хвилин.

2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Відправити туди грудку і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки (буквально по 2-3 хвилини).

3. Тим часом розігріти духовку і підготувати лист фольги, складений в кілька разів.

4. Часник очистити і пропустити через прес. Також можна використовувати сушений часник.

5. Обсмажену грудку викласти на фольгу і присипати подрібненим часником.

6. Вилити зверху масло, в якому смажилася курка, і загорнути фольгу конвертом.

7. Надіслати у жароміцних форму і поставити в духовку. Запікати краще при середній температурі перші 20-25 хвилин, а потім довести до готовності при нижчій. Бажання з курячої грудки в домашніх умовах повинна нудитися і просочуватися спеціями.

8. Готову буженину акуратно дістати з фольги і нарізати невеликими шматочками. Вона відмінно замінить ковбаску для ранкових бутербродів, а також прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.

Смачного!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Часник - 1 зубчик
  • Орегано - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
Як приготувати буженину з курячої грудки?

1. Насамперед необхідно вимити і просушити грудку. З'єднати в невеликій мисці сіль, чорний перець і паприку, орегано. В рецепт приготування буженини з курячої грудки можна використовувати і інші спеції за смаком. Отриманою сумішшю ретельно натерти курочку і залишити на 5-10 хвилин.

2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Відправити туди грудку і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки (буквально по 2-3 хвилини).

3. Тим часом розігріти духовку і підготувати лист фольги, складений в кілька разів.

4. Часник очистити і пропустити через прес. Також можна використовувати сушений часник.

5. Обсмажену грудку викласти на фольгу і присипати подрібненим часником.

6. Вилити зверху масло, в якому смажилася курка, і загорнути фольгу конвертом.

7. Надіслати у жароміцних форму і поставити в духовку. Запікати краще при середній температурі перші 20-25 хвилин, а потім довести до готовності при нижчій. Бажання з курячої грудки в домашніх умовах повинна нудитися і просочуватися спеціями.

8. Готову буженину акуратно дістати з фольги і нарізати невеликими шматочками. Вона відмінно замінить ковбаску для ранкових бутербродів, а також прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.

Смачного!

Схожі рецепти