Рецепт Аджика з хріном фото

Аджика з хріном
(покроковий рецепт з фото)

Абхазька кухня
Овочі, Хрін
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, Корисний обід, Святковий обід
Соуси, Аджика

Аджика з хріном - ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами.

Аджика з хріном - відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зліг доповнити смак, і повністю його змінити. А якщо ви приготуєте аджику самі, то будете ще й впевнені в її якості і складі. Та й що може бути краще домашньої аджики? ! розповідаю, як її приготувати. Рецепт аджики з хроном допоможе вам зробити все правильно. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще більш зрозумілим. Готуйте з задоволенням!

  • Помідори - 2 кілограма
  • Болгарський перець - 1 кілограм (для аджики краще брати червоний болгарський перець)
  • Часник - 300 грам
  • Перець гострий - 300 грам
  • Хрін свіжий - 300 грам (знадобиться лише корінь хрону. Листя не потрібні.)
  • Сіль - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1 Склянка
аджика з хріном - фото крок 1
Помідори вимити, зробити хрестоподібні надрізи, залити окропом на 20 секунд. Зняти шкірку.
аджика з хріном - фото крок 2
Болгарський перець вимити, очистити від насіння. Розрізати на кілька частин.
аджика з хріном - фото крок 3
У блендері подрібнити підготовлені помідори, болгарський перець і гострий перець.
аджика з хріном - фото крок 4
Корінь хрону вимити, очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці. Обережно, берегти очі.
аджика з хріном - фото крок 5
Часник почистити, дрібно нарізати.
аджика з хріном - фото крок 6
Подрібнену овочеву суміш перекласти з блендера в миску. Додати дрібно нарізаний часник і натертий хрін. Перемішати. Додати сіль і оцет. Добре перемішати.
аджика з хріном - фото крок 7
Аджика готова. Подавати як соус або приправу. Зберігати в скляних банках з кришками в холодильнику.

Схожі рецепти