Заварне тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Для деяких господинь робота з тестом сповнена мук. Якщо ви відносите себе до них, але при цьому любите домашню випічку, рекомендую розділити обов'язки з технікою, яка впорається без особливих зусиль.
Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати заварне тісто в хлібопічці. Дивовижно, але вона прекрасно вимішати його так, щоб тісто було гладким, однорідним і без грудочок. Працювати з таким тестом - одне задоволення! А скільки різноманітних десертів ви можете спекти, навіть складно уявити.
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 150 грам (приблизно)
- Вода - 250 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка

1. Ось такий, досить простий, набір інгредієнтів вам потрібно.

2. Для початку в невеликому сотейнику розтопіть вершкове масло з водою.

3. Доведіть до кипіння і всипте просіяне з сіллю борошно. Ретельно перемішайте дерев'яною ложкою, щоб тісто добре заварилося.

4. Тепер черга техніки. У відерце хлібопічки перекладіть тісто і вбивайте по 1 яйцю. Встановіть програму замісу тіста.

5. Тісто ретельно вимішати і стане дивно пластичним.

6. А далі ви можете використовувати його для випічки різних десертів. Наприклад, можете спекти еклери. Це, мабуть, найпростіший варіант.

7. Випікайте їх до рум'яності 30-40 хвилин, не відкриваючи дверцята духовки! За бажанням наповніть кремом. Приємного чаювання.