Рецепт Заварне тісто в хлібопічці фото

Заварне тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Пісні страви
На швидку руку
Випічка, Заготовки

Для деяких господинь робота з тестом сповнена мук. Якщо ви відносите себе до них, але при цьому любите домашню випічку, рекомендую розділити обов'язки з технікою, яка впорається без особливих зусиль.

Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати заварне тісто в хлібопічці. Дивовижно, але вона прекрасно вимішати його так, щоб тісто було гладким, однорідним і без грудочок. Працювати з таким тестом - одне задоволення! А скільки різноманітних десертів ви можете спекти, навіть складно уявити.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 150 грам (приблизно)
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 1
1. Ось такий, досить простий, набір інгредієнтів вам потрібно.
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 2
2. Для початку в невеликому сотейнику розтопіть вершкове масло з водою.
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 3
3. Доведіть до кипіння і всипте просіяне з сіллю борошно. Ретельно перемішайте дерев'яною ложкою, щоб тісто добре заварилося.
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 4
4. Тепер черга техніки. У відерце хлібопічки перекладіть тісто і вбивайте по 1 яйцю. Встановіть програму замісу тіста.
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 5
5. Тісто ретельно вимішати і стане дивно пластичним.
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 6
6. А далі ви можете використовувати його для випічки різних десертів. Наприклад, можете спекти еклери. Це, мабуть, найпростіший варіант.
заварне тісто в хлібопічці - фото крок 7
7. Випікайте їх до рум'яності 30-40 хвилин, не відкриваючи дверцята духовки! За бажанням наповніть кремом. Приємного чаювання.

Схожі рецепти