Рецепт Запечені ребра ягняти фото

Запечені ребра ягняти
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Реберця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Нереально ароматний і смачний варіант, як приготувати запечені ребра ягняти, хочу запропонувати вам на пробу. Поєднання розмарину і часнику - це ідеальний тандем до м'яса. Не проходьте повз рецепта!

Сам процес запікання простий і зрозумілий. Завдяки спецій м'ясо виходить надзвичайно смачним. Для любителів гостренького рекомендую додати трохи перцю. Подавати до столу страву можна з гарніром на вибір, овочами або улюбленим соусом.

  • Ребра - 1.5 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3-4 штук (головки)
  • Розмарин - 6-8 штук (гілочок)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Гострий перець - За смаком
запечені ребра ягняти - фото крок 1
1. Насамперед вимийте і висушіть ребра. Натріть їх сіллю з усіх боків.
запечені ребра ягняти - фото крок 2
2. У глибокій мисці з'єднайте подрібнений часник, розмарин і (при бажанні) перець.
запечені ребра ягняти - фото крок 3
3. Додайте оливкову олію і перемішайте все.
запечені ребра ягняти - фото крок 4
4. Отриманою сумішшю натріть ребра, викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Залиште на годинку, щоб м'ясо просочилося. Після відправте в розігріту до 220 градусів духовку.
запечені ребра ягняти - фото крок 5
5. Запікайте ребра хвилин 15, після переверніть і залиште ще хвилин на 15-20. Готові ребра накрийте фольгою і залиште на 10-15 хвилин відпочити перед подачею.
запечені ребра ягняти - фото крок 6
6. Запечені ребра ягняти з розмарином і часником - це нереально смачно. Смачного!

Схожі рецепти