Запечені ребра ягняти
(покроковий рецепт з фото)
Нереально ароматний і смачний варіант, як приготувати запечені ребра ягняти, хочу запропонувати вам на пробу. Поєднання розмарину і часнику - це ідеальний тандем до м'яса. Не проходьте повз рецепта!
Сам процес запікання простий і зрозумілий. Завдяки спецій м'ясо виходить надзвичайно смачним. Для любителів гостренького рекомендую додати трохи перцю. Подавати до столу страву можна з гарніром на вибір, овочами або улюбленим соусом.
- Ребра - 1.5 кілограма
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 3-4 штук (головки)
- Розмарин - 6-8 штук (гілочок)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Гострий перець - За смаком
1. Насамперед вимийте і висушіть ребра. Натріть їх сіллю з усіх боків.
2. У глибокій мисці з'єднайте подрібнений часник, розмарин і (при бажанні) перець.
3. Додайте оливкову олію і перемішайте все.
4. Отриманою сумішшю натріть ребра, викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Залиште на годинку, щоб м'ясо просочилося. Після відправте в розігріту до 220 градусів духовку.
5. Запікайте ребра хвилин 15, після переверніть і залиште ще хвилин на 15-20. Готові ребра накрийте фольгою і залиште на 10-15 хвилин відпочити перед подачею.
6. Запечені ребра ягняти з розмарином і часником - це нереально смачно. Смачного!