Рецепт Ребра, запечені з овочами фото

Ребра, запечені з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування ребер з запеченими овочами. Дуже добре для приготування цієї страви, до ребер, підходить картопля.

Опис приготування:

Ребра - дуже хороший вибір. М'ясо на них завжди жирне в міру і м'яке, що робить його смачним і соковитим. Рецепт містить приготування і гарніру і основного блюда.

  • Листя розмарину - 1/2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Грудинка яловича - 1 кілограм
  • Чебрець - 3 грами
  • Бульйон - 300 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Картопля - 500 грам
ребра, запечені з овочами - фото крок 1
1. М'ясо промиваємо, просушуємо і нарізаємо на шматочки. У сковороді розігріваємо олію і з усіх боків обсмажуємо.
ребра, запечені з овочами - фото крок 2
2. Заливаємо бульйоном і тушкуємо приблизно 40 хвилин, перчим, солимо і додаємо листочки розмарину і тушкуємо ще хвилин 20. Розбавлена ​​водою рідина, яка стала після запікання м'яса, буде відмінним бульйоном.
ребра, запечені з овочами - фото крок 3
3. Чистим картофель, моєму і ріжемо кубиками. У сковороді розігріваємо олію і кидаємо туди картоплю, обсмажуємо. Додаємо свіже листя кмину, перчимо і солимо. Чи не повністю готову картоплю викладаємо у форму.
ребра, запечені з овочами - фото крок 4
4. Овочі миємо, чистимо і нарізаємо кубиками (баклажан, солодкий перець, цукіні). Видавлений часник додаємо на сковороду. В часник додаємо баклажани. Потім додаємо солодкий перець, обсмажуємо хвилини дві. Так само і цукіні. Готуємо томати, очищаємо і натираємо на крупну тертку.
ребра, запечені з овочами - фото крок 5
5. Додаємо в овочі томати, дрібно нарізаємо орегано і хвилин 10 тушкуємо на маленькому вогні.
ребра, запечені з овочами - фото крок 6
6. На верх картоплі викладаємо овочі, потім ребра і додаємо бульйону приблизно 150 мл.

Схожі рецепти