Запечені кабачки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легке, швидке і смачна страва пропоную вам приготувати - запечені кабачки в духовці. Варіантів багато. Спробуйте ось цей.
Запечені кабачки в духовці готувати дуже просто і швидко. Є їх потрібно гарячими, поки сир не охолов. Хоча і в холодному вигляді смачно. Запечені кабачки в духовці підходять для дієтичного харчування, так як калорій тут зовсім мало, а якщо запікати без сиру, то і зовсім нуль. Посипати кабачки зеленню, покласти на листя свіжого салату і подавати до столу!
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - 1 частина (пучок)
- Сир - 100-150 грам

Готуємо необхідні продукти для нашого блюда.

Кабачок миємо й нарізаємо кружечками 3-5 мм.

Часник дрібно рубаємо і перетираємо з сіллю і перцем. Кожен скибочку кабачка натираємо цією сумішшю.

Відправить кабачки в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин. Тим часом помити і порізати кружальцями помідори. Вийняти кабачки, покласти на них помідори і знову запікати в духовці 10 хвилин.

Натерти сир, посипати зверху на помідори і відправити знову в духовку на 10 хвилин, поки сир не розплавиться. Готово!