Рецепт Запечена тофу фото

Запечена тофу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже простий і вельми цікавий варіант, як приготувати запечений тофу хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви шанувальник цього продукту, обов'язково варто спробувати повторити рецепт будинку.

Опис приготування:

Тофу можна використовувати в закусках або салатах, наприклад. Для любителів пікантних смаків рекомендую після запікання доповнити його гострим або пряним томатним соусом, буде дуже здорово. Раджу обов'язково тофу покласти під прес на півгодинки, щоб прибрати зайву вологу.

  • Тофу - 350-400 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
запечена тофу - фото крок 1
1. Наріжте тофу невеликими кубиками.
запечена тофу - фото крок 2
2. Викладіть між чистими рушниками, зверху поставте прес і залиште на 10-30 хвилин.
запечена тофу - фото крок 3
3. Викладіть в глибоку миску, додайте оливкову олію, соєвий соус і крохмаль. Акуратно перемішайте.
запечена тофу - фото крок 4
4. Викладіть на деко, відправте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 25-30 хвилин до рум'яності.
Смачного!

Схожі рецепти