Запечена тофу
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і вельми цікавий варіант, як приготувати запечений тофу хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви шанувальник цього продукту, обов'язково варто спробувати повторити рецепт будинку.
Тофу можна використовувати в закусках або салатах, наприклад. Для любителів пікантних смаків рекомендую після запікання доповнити його гострим або пряним томатним соусом, буде дуже здорово. Раджу обов'язково тофу покласти під прес на півгодинки, щоб прибрати зайву вологу.
- Тофу - 350-400 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка

1. Наріжте тофу невеликими кубиками.

2. Викладіть між чистими рушниками, зверху поставте прес і залиште на 10-30 хвилин.

3. Викладіть в глибоку миску, додайте оливкову олію, соєвий соус і крохмаль. Акуратно перемішайте.

4. Викладіть на деко, відправте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 25-30 хвилин до рум'яності.
Смачного!
Смачного!