Закусочні маффіни з оливками і сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам до ознайомлення один з найпростіших і ефектних рецептів швидкої випічки. Я розповім, як приготувати закусочні маффіни з оливками і сулугуні! Спробуйте, це смакота!
Пропоную приготувати неймовірно соковиті, яскраві і дуже-дуже смачні маффіни всім тим, хто, як і я, жити не може без несолодкої смачної випічки! Спробуйте, вам цей простий рецепт закусочних маффинов з оливками і сулугуні напевно сподобається! Це ще й відмінна закуска для святкового столу.
- Борошно - 400 грам
- Сир сулугуні - 100 грам
- Йогурт - 250 грам
- Бекон - 100 грам
- Оливки - 100 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (розтоплене)
- Спеції - 1 За смаком
1. Бекон дрібно нарізаємо і підсмажити на сухій сковороді. Тим часом зробимо тісто: яйце збиваємо вінчиком, додаємо до нього йогурт (без добавок) і масло. Перемішаємо, мука харчування, розпушувач, спеції і тертий сир сулугуні.
2. До тесту далі додамо підсмажений бекон і оливки, перемішаємо.
3. Розкладаємо тісто по формах, прикрашаємо зверху оливками. Запікаємо тепер мафіни 20 хвилин при 200 градусах.
4. І ось така краса в результаті буде діставатися з духовки.
5. Готово! Приємного вам апетиту!