Закусочні бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Закусочні бутерброди - це маленькі скибочки хліба з якоюсь начинкою. Особливо добре вони виглядають на святковому столі. Є сотні різних варіантів приготування, але я хочу поділитися своїм.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати закусочні бутерброди. Замість ріпчастої цибулі можна взяти свіжий стебло селери.
- Гайка - 150 грам (консервований)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Огірок солоний - 1-2 штук
- Норі - 1-2 штук
- Пісний майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Чіабатта - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Консервований нут розімніть вилкою.
Лук наріжте на дрібні кубики.
Солоний огірок натріть на крупній тертці.
Ножицями наріжте листи норі на дрібні квадратики.
Перемішайте, заправте пісним майонезом, посоліть і поперчіть за смаком.
Наріжте хліб на скибочки середньої товщини, зверху викладіть начинку.
Закусочні бутерброди готові, смачного!