Рецепт Закуска до білого напівсолодкому провину фото

Закуска до білого напівсолодкому провину
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік , Різдво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Дуже важливо підібрати правильне блюдо до вина. Часом це зробити дуже складно, так як видів цього алкогольного напою велика кількість. Але можна в цьому розібратися.

Опис приготування:

Сьогодні ми дізнаємося, як приготувати закуску до білого напівсолодкому провину. Найкраще буде виглядати риба в поєднанні з вершковим сиром. Саме з цих інгредієнтів ми і зробимо блюдо. Доповнимо його огірком, повинно вийти смачно. Виглядати все буде дуже святково.

  • Форель - 170 грам (холодного копчення)
  • Вершковий сир - 50 грам
  • Ogrec - 1 штука
  • Кунжут - 2 чайних ложки
закуска до білого напівсолодкому провину - фото крок 1
Філе риби наріжте скибочками, а огірок наріжте за допомогою чистки для овочів уздовж.
закуска до білого напівсолодкому провину - фото крок 2
На кожну смужку огірка покладіть по шматочку риби. А на одній стороні укладіть ще й по чайній ложці вершкового сиру.
закуска до білого напівсолодкому провину - фото крок 3
Поверніть огіркові пластинки рулетиками, закріпіть їх зубочисткою. Подавайте до столу, посипавши кунжутом.

Схожі рецепти