Захід в соусі «Ajoli»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.
Всім нам відомо класичне поєднання: картопля-фрі з часниковим або томатним соусом. Його можна зустріти в будь-якому фастфуді. А можна глянути на це блюдо по-новому і отримати оригінальний рецепт.
Опис приготування:
У цьому варіанті незвично все, тому він легко здивує і порадує. Вивчіть, як приготувати батат і соус"Айолі" . Солодкий картопля запікатиметься і отримає злегка гострий смак. Соус зробимо по-новому: з авокадо, який ідеально підійшов за текстурою. Рецепт простий, тому у вас точно вийде!
- Благословення - 4 штуки
- Авокадо стиглий - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 60 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
1. Для початку почистіть, помийте і наріжте товстою соломкою картопля. Перемішайте його з паприкою і оцтом.
2. Потім викладіть батат на деко. Зверху влийте масло. Запікайте соломку протягом 30 хвилин при 180 градусах.
3. Тим часом зробіть соус. Пропустіть через прес часник. Додайте м'якоть авокадо.
4. Також внесіть майонез і сіль.
5. Перетріть соус в єдину консистенцію.
6. Подавайте батат з соусом"Айолі" . Смачного!