Рецепт Захід в соусі «Ajoli» фото

Захід в соусі «Ajoli»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Фрукти , Картопля , Авокадо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Всім нам відомо класичне поєднання: картопля-фрі з часниковим або томатним соусом. Його можна зустріти в будь-якому фастфуді. А можна глянути на це блюдо по-новому і отримати оригінальний рецепт.

Опис приготування:

У цьому варіанті незвично все, тому він легко здивує і порадує. Вивчіть, як приготувати батат і соус"Айолі" . Солодкий картопля запікатиметься і отримає злегка гострий смак. Соус зробимо по-новому: з авокадо, який ідеально підійшов за текстурою. Рецепт простий, тому у вас точно вийде!

  • Благословення - 4 штуки
  • Авокадо стиглий - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 60 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
захід сонця в соусі & Quot; Йол
1. Для початку почистіть, помийте і наріжте товстою соломкою картопля. Перемішайте його з паприкою і оцтом.
захід сонця в соусі & Quot; Йол
2. Потім викладіть батат на деко. Зверху влийте масло. Запікайте соломку протягом 30 хвилин при 180 градусах.
захід сонця в соусі & Quot; Йол
3. Тим часом зробіть соус. Пропустіть через прес часник. Додайте м'якоть авокадо.
захід сонця в соусі & Quot; Йол
4. Також внесіть майонез і сіль.
захід сонця в соусі & Quot; Йол
5. Перетріть соус в єдину консистенцію.
захід сонця в соусі & Quot; Йол
6. Подавайте батат з соусом"Айолі" . Смачного!

Схожі рецепти