Захід в соусі «Ajoli»
(покроковий рецепт з фото)
Всім нам відомо класичне поєднання: картопля-фрі з часниковим або томатним соусом. Його можна зустріти в будь-якому фастфуді. А можна глянути на це блюдо по-новому і отримати оригінальний рецепт.
У цьому варіанті незвично все, тому він легко здивує і порадує. Вивчіть, як приготувати батат і соус "айолі" . Солодкий картопля запікатиметься і отримає злегка гострий смак. Соус зробимо по-новому: з авокадо, який ідеально підійшов за текстурою. Рецепт простий, тому у вас точно вийде!
- Благословення - 4 штуки
- Авокадо стиглий - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 60 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
2. Потім викладіть батат на деко. Зверху влийте масло. Запікайте соломку протягом 30 хвилин при 180 градусах.
4. Також внесіть майонез і сіль.
6. Подавайте батат з соусом "айолі" . Смачного!