Захід в близькій відстані
(покроковий рецепт з фото)
Батат або солодка картопля - популярний продукт в Америці, який часто використовують в повсякденній кухні. Для нас він є екзотикою, тому я вирішила не перебивати його справжній смак в рецепті.
Взяла найпростіший варіант, який підійде як гарнір для стейка або смаженої курки. Хоча свою яскравість блюдо отримало за рахунок декількох приправ. Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати запечений батат з цибулею і розмарином. Зробити все буде легко, а результат вас здивує. Спробуйте!
- Благословення - 1200 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Розмарин, гілочка - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Червоний перець пластівцями - 1 Чайна ложка
1. Картопля наріжте великими кубиками. Цибуля - середніми шматочками. Змішайте ці інгредієнти з листочками розмарину.
2. Додайте сіль, перець і масло. Все перемішайте і викладіть на деко.
3. Запікайте гарнір 20 хвилин при 230 градусах в духовці. Потім овочі перемішайте і відправте їх запікатися ще на 15 хвилин. Все готово! Смачного!