Юшка з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам дуже цікавий і оригінальний рецепт юшки з тріски - з помідорами чері і селерою. Спробуйте, буде смачно!
Рецепт юшки з тріски, який я збираюся вам запропонувати, не зовсім звичайний. Поєднання риби, жовтих помідорів чері і селери може показати на перший погляд незвичним, але смак… Смак цієї юшки підкорить вас раз і назавжди. Головне, не переварите суп, інакше ви втратите основну принадність супу. Дізнайтеся, як приготувати юшку з тріски!
- Гарячкові файл - 300 грам
- Овочевий бульйон - 800 мілілітрів
- Помідори - 300 грам
- Жовті томати-черрі - 200 грам
- Стебло селери - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка (свіжий або сухий.)
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Шафран - 1/2 щіпки
- Лимон - 1 штука
- Маслини - - За смаком
- Свіжі трави - - За смаком
- Сіль, спеції - - За смаком
Червоні томати помийте і наріжте великими кубиками. Викладіть їх в каструлю з розігрітим оливковою олією, додайте видавлений часник, розмарин, шафран, сіль і спеції. Тушіте 10 хвилин.
Влийте в каструлю бульйон і варіть 10 хвилин на повільному вогні. Стебло селери помийте і наріжте, а потім додайте в суп і варіть 10 хвилин, не закриваючи кришкою.
Тріску помийте і наріжте великими шматками. Помідорчики-черрі помийте
Додайте рибу і черрі в суп і варіть 8 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, якщо потрібно, додайте спеції і сіль, а потім вичавіть в суп сік половини лимона.
Подавайте з лимоном, маслинами або свіжою зеленню. Смачного!