Рецепт Юшка з тріски фото

Юшка з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, Корисний обід
Супи, Вуха

Сьогодні хочу запропонувати вам дуже цікавий і оригінальний рецепт юшки з тріски - з помідорами чері і селерою. Спробуйте, буде смачно!

Рецепт юшки з тріски, який я збираюся вам запропонувати, не зовсім звичайний. Поєднання риби, жовтих помідорів чері і селери може показати на перший погляд незвичним, але смак… Смак цієї юшки підкорить вас раз і назавжди. Головне, не переварите суп, інакше ви втратите основну принадність супу. Дізнайтеся, як приготувати юшку з тріски!

  • Гарячкові файл - 300 грам
  • Овочевий бульйон - 800 мілілітрів
  • Помідори - 300 грам
  • Жовті томати-черрі - 200 грам
  • Стебло селери - 1 штука
  • Розмарин - 1 Чайна ложка (свіжий або сухий.)
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Шафран - 1/2 щіпки
  • Лимон - 1 штука
  • Маслини - - За смаком
  • Свіжі трави - - За смаком
  • Сіль, спеції - - За смаком
юшка з тріски - фото крок 1
Червоні томати помийте і наріжте великими кубиками. Викладіть їх в каструлю з розігрітим оливковою олією, додайте видавлений часник, розмарин, шафран, сіль і спеції. Тушіте 10 хвилин.
юшка з тріски - фото крок 2
Влийте в каструлю бульйон і варіть 10 хвилин на повільному вогні. Стебло селери помийте і наріжте, а потім додайте в суп і варіть 10 хвилин, не закриваючи кришкою.
юшка з тріски - фото крок 3
Тріску помийте і наріжте великими шматками. Помідорчики-черрі помийте
юшка з тріски - фото крок 4
Додайте рибу і черрі в суп і варіть 8 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, якщо потрібно, додайте спеції і сіль, а потім вичавіть в суп сік половини лимона.
юшка з тріски - фото крок 5
Подавайте з лимоном, маслинами або свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти