Юшка з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Юшка з перловкою - це не тільки смачне, але і дуже корисна страва! Вариться вона на рибному бульйоні, тому всі корисні речовини в ній залишаються. Юшка відмінно підходить для відновлення після хвороби.
Пропоную вам приготувати юшку з перловкою в домашніх умовах. Завдяки компонентам, входять в таку юшку, блюдо виходить дуже поживним і корисним. Переконайтеся самі!
- Риба - 500 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перлова крупа - 1/2 склянки
- Lukovaâ лушпиння - За смаком (по бажанню)
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Рибу заливаємо водою і ставимо на плиту варитися до готовності (приблизно 40 хвилин). Можете додати до риби лушпиння цибулі, це вважається корисним.
2. Моркву натираємо на крупній тертці або подрібнюємо в блендері.
3. Цибулю нарізаємо півкільцями.
4. Коли риба звариться, зливаємо бульйон в миску, моєму каструлю, потім знову заливаємо в неї бульйон і ставимо на вогонь.
5. Далі додаємо в бульйон перлову крупу і продовжуємо варити.
6. Кладемо в каструлю нарізані моркву і цибулю.
7. Нарізаємо картопля невеликими шматочками і додаємо до перловки і моркви. Солимо, перчим, кладемо в каструлю лавровий лист. Можна додати спеції і приправи на Ваш смак. Варимо до готовності інгредієнтів.
8. Юшка готова! Прикрашаємо блюдо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу! Смачного!