Рецепт Юшка з перловкою фото

Юшка з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Перлова крупа
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Юшка з перловкою - це не тільки смачне, але і дуже корисна страва! Вариться вона на рибному бульйоні, тому всі корисні речовини в ній залишаються. Юшка відмінно підходить для відновлення після хвороби.

Опис приготування:

Пропоную вам приготувати юшку з перловкою в домашніх умовах. Завдяки компонентам, входять в таку юшку, блюдо виходить дуже поживним і корисним. Переконайтеся самі!

  • Риба - 500 грам
  • Картопля - 5-6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перлова крупа - 1/2 склянки
  • Lukovaâ лушпиння - За смаком (по бажанню)
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
юшка з перловкою - фото крок 1
1. Рибу заливаємо водою і ставимо на плиту варитися до готовності (приблизно 40 хвилин). Можете додати до риби лушпиння цибулі, це вважається корисним.
юшка з перловкою - фото крок 2
2. Моркву натираємо на крупній тертці або подрібнюємо в блендері.
юшка з перловкою - фото крок 3
3. Цибулю нарізаємо півкільцями.
юшка з перловкою - фото крок 4
4. Коли риба звариться, зливаємо бульйон в миску, моєму каструлю, потім знову заливаємо в неї бульйон і ставимо на вогонь.
юшка з перловкою - фото крок 5
5. Далі додаємо в бульйон перлову крупу і продовжуємо варити.
юшка з перловкою - фото крок 6
6. Кладемо в каструлю нарізані моркву і цибулю.
юшка з перловкою - фото крок 7
7. Нарізаємо картопля невеликими шматочками і додаємо до перловки і моркви. Солимо, перчим, кладемо в каструлю лавровий лист. Можна додати спеції і приправи на Ваш смак. Варимо до готовності інгредієнтів.
юшка з перловкою - фото крок 8
8. Юшка готова! Прикрашаємо блюдо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу! Смачного!

Схожі рецепти